Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Το Ούζο έρχεται από το Πακιστάν.. !!!!


Το Ούζο έρχεται από το Πακιστάν..
Ποιος το είπε αυτό;
O υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Παπατόλιας .
"Το ούζο έρχεται από το Πακιστάν...είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή, το 80% του ούζου που κυκλοφορεί στη ελληνική αγορά να προέρχεται από το Πακιστάν και αυτό να μην το γνωρίζουν όσοι καταναλώνουν Ελληνικό ούζο"
Η πιο πάνω δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του κ. Αγοραστού, για να συμπληρώσει ο κ. Παπατόλιας: "Ναι κ, Αγοραστέ είναι ακριβώς έτσι.."
Τι άλλο θα ακούσουμε, έλεος πια
Το Ούζο Τυρνάβου δηλαδή δεν είναι απο τον Τύρναβο, έρχεται από το Πακιστάν ;;
Μιας και μιλάμε όμως για την περιφέρεια Θεσσαλίας..
Το οινοποιείο Τυρνάβου, σύμφωνα με την  ιστοσελίδα του , προσφέρει ΟΥΖΟ αποκλειστικά αμπελωνίτικο με γεύση από τον Τυρναβίτικο αμπελώνα
Δείτε τα όλα αυτά, στο απόσπασμα του video που ακολουθεί.

Είναι από το τελευταίο debate (21 Σεπ.2010) των υποψηφίων περιφερειαρχών, στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.