Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Η υποβάθμιση του μηνύματος μιας είδησης

Είχαμε γράψει χθες στο άρθρο Ερντογάν: Οι συνομιλίες για το Αιγαίο είναι σε εξέλιξη....  για τις Ελληνοτουρκικές συνομιλίες στο Αιγαίο.
Το μήνυμα, η κεντρική ιδέα της είδησης είναι ότι τεχνοκράτες και από τις δυο χώρες συζητάνε για το Αιγαίο και τα 12 μίλια και οι εργασίες είναι σε εξέλιξη.
Τώρα ποιοι είναι αυτοί, ποια είναι η ατζέντα, οι κόκκινες γραμμές και η κατεύθυνση ουδείς γνωρίζει...

Δείτε τώρα πως παρουσιάζουν-"σερβίρουν" την ίδια είδηση ορισμένα ενδεικτικά μέσα.
Δείτε που εστιάζουν στα σχετικά άρθρα τους...
"Δεν υπάρχει - προς το παρόν - συμφωνία για τα 12 μίλια"
" Τ.Ερντογάν: Δεν τίθεται θέμα συμφωνίας για τα 12 μίλια"
Το πρόβλημα-θέμα είναι ότι, δεν υπάρχει λύση (προς το παρόν), ή ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για το Αιγαίο και τα 12 ναυτικά μίλια;;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.