Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Τσαπατσοδουλιά το μνημόνιο, άλλο τι λέμε και άλλο τι θα κάνουμε...


"Χρειάζεται μια αναπροσαρμογή...Το μνημόνιο από την αρχή του το είπα, έχει ορισμένα  θεμελιώδη σφάλματα και είναι λίγο τσαπατσοδουλειά" και προσθέτει: 
"Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε αυταπάτες ότι σε τρία χρόνια θα κάνουμε δημοσιονομική προσαρμογή 13 μονάδων. Θα γίνει κόλαση ! Δεν γίνεται όλοι το καταλαβαίνουμε, άλλο τι λέμε και άλλο τι θα κάνουμε..."

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης...
Σύμφωνα με το βιογραφικό του   : 
" Έχει ασχοληθεί με την οικονομική ανάλυση – πρόγνωση στον ιδιωτικό τομέα"  κάτι θα ξέρει, δεν μπορεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.