Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Σπατάλες σε καιρό ΔΝΤ στο Μαξίμου

Σε άλλο «πλανήτη» ή τουλάχιστον σε άλλη χώρα φαίνεται να βρίσκονται τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου α κρίνουμε από τις εγκρίσεις δαπανών στις οποίες πρόσφατα προχώρησαν εκθέτοντας τους πολιτικούς τους προϊσταμένους.
Ειδικότερα, όπως σήμερα αποκαλύπτει το protothema.gr το Γραφείο Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης ενέκρινε το απολύτως προκλητικό ποσό των 2.566,47 ευρώ για τον «καθαρισμό των κουρτινών και χαλιών του γραφείου πρωθυπουργού».

Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο σύμφωνα με πηγές δόθηκε για δύο μόλις ημέρες εργασίας και το οποίο αποτελεί πρόκληση αν αναλογιστούμε πως ο καθαρισμός χαλιών στο κοινό εμπόριο μετά βίας κοστίζει 500 ευρώ.

Όμως οι δαπάνες δεν σταματούν εδώ. Μονάχα λοιπόν για την αγορά καφέδων και τσαγιού, η γενική γραμματεία της κυβέρνησης δαπάνησε  1.995,78 ευρώ μόνο στο διάστημα Αυγούστου - Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για δαπάνη που αφορούσε το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη και η οποία πραγματικά δημιουργεί αίσθηση. Εντύπωση τέλος προκαλεί και η μεγάλη δαπάνη για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας του υπουργού Επικρατείας η οποία άγγιξε ούτε λίγο, ούτε πολύ τις 2.690,24 ευρώ. στην εταιρεία Cosmote.

Φαίνεται πως ο κ. Παμπούκης με την ανάληψη της επικοινωνίας για τις επενδύσεις από το εξωτερικό έχει πέσει σε τεράστιο φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να «ανάβουν τα ακουστικά».  
(Ολα τα σχετικά έγγραφα ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.