Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Τα ξένα χέρια


Πριν 15 χρόνια ένα ζευγάρι από την Κίνα απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι.
Σιγά - σιγά όμως οι γονείς άρχισαν να υποψιάζονται ότι το παιδί δεν είναι δικό τους. Έτσι κατέφυγαν στην λύση του DNA. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το ένστικτο του γονιού είναι αλάνθαστο. Άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και ζήτησαν από το νοσοκομείο της περιοχής Nanning, τη λίστα των γεννήσεων με τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
«Αποδείχθηκε ότι μια γυναίκα με το όνομα Liu, που γέννησε την ίδια μέρα μεγάλωνε τον γιο μας και εμείς τον δικό της», είπε η μητέρα. Το άλλο ζευγάρι είπε στο δικαστήριο, ότι όσο μεγάλωνε ο γιος τους δεν τους έμοιαζε καθόλου με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να τους συζητά και οι καβγάδες για το θέμα αυτό τούς οδήγησαν στο διαζύγιο.

Πάντως όπως ήταν φυσικό κανένα από τα δύο ζευγάρια δεν θέλησε να αλλάξουν τα παιδιά και να μεγαλώσει το βιολογικό τους παιδί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.