Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Aυτό και αν είναι σκάνδαλο.....100 χιλ. ευρώ για πρακτική εξάσκηση ανά άτομο.!!

Εξασκείσαι καλύτερα όταν είσαι μόνος !!!!

Δείτε τα ποσά που εγκρίθηκαν, με το έγγραφο της φωτογραφίας, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, του υπουργείου Παιδείας .
Τα ποσά αυτά είναι χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε (ΕΣΠΑ) με σκοπό την πρακτική εξάσκηση των ΤΕΙ.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στον:
Σχεδιασμό, εισαγωγή και εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στα συστήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης προκειμένου να αυξηθεί η απασχολησιμότητα, να βελτιωθεί η συνάφεια της υποχρεωτικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης / κατάρτισης προς την αγορά εργασίας, και να προσαρμοστούν οι δεξιότητες του εκπαιδευμένου προσωπικού σε μία καινοτόμο αντίληψη και σε μία οικονομία βασισμένη στην κοινωνία της γνώσης.
Μέχρι εδώ όλα καλά...
Δείτε τώρα τα ποσά που πήραν μερικά ΤΕΙ με μονοψήφιο αριθμό φοιτητών.
(Κάντε κλικ στις πιο κάτω εικόνες για μεγέθυνση)

Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, με μηδέν εισακτέους, χρηματοδοτήθηκε με 122.000 ευρώ για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών του! Το τμήμα Ζωικής Παραγωγής Ηπείρου πήρε περισσότερα χρήματα και συγκεκριμένα 154.000 ευρώ, αφού έχει έναν εισακτέο! 
 
Τμήμα Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, έχει 207 θέσεις, 3 εισακτέους και πήρε 248.387 ευρώ. Το τμήμα Υδατοκαλλιεργειών και Αλιευτικής Διαχείρισης Μεσολογγίου με 138 θέσεις, έναν εισακτέο και χρηματοδοτήθηκε με 195.489 ευρώ.
Λίγα βάζετε...πολλά παίρνετε, πολλά βάζετε λίγα παίρνετε.
Κατά την κ. Διαμαντοπούλου, ένα είναι σίγουρο:
Εξασκείσαι καλύτερα όταν είσαι μόνος !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.