Πέρσι σαν σήμερα: Το ΠΑΣΟΚ μοίραζε λεφτά

«Τόσο ο κ. Παπακωνσταντίνου (κατά την πρώτη μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού) όσο και οι εισηγητές εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, κ. Γ. Κουτσούκος και Μ. Οθωνας, σημείωσαν ότι ο προτεινόμενος προϋπολογισμός απέχει πολύ από το να είναι ο επιθυμητός για την κυβέρνηση.
Υποστήριξαν ότι δεν μπορούν να υπάρξουν άλλες επιλογές, εξαιτίας του πρωτοφανούς δημοσιονομικού εκτροχιασμού που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις της Ν. Δ., για να συμπληρώσουν ωστόσο ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες, υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις (όπως οι έστω και οριακά πάνω από τον πληθωρισμό αυξήσεις μισθών, η πρόσληψη νοσηλευτών, η ενίσχυση της Παιδείας κ. ά.).»
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_12/11/2009_336950

 

Αυτοί που έλεγαν αυτά τα πράγματα στη Βουλή και μοίραζαν λεφτά, πέρσι τέτοια μέρα, είχαν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης;

Μάλλον όχι και αυτοί οι λαϊκισμοί μας οδήγησαν εδώ...


Σχόλια

  1. Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
    Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
    Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.