Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Ένταση στη μεγάλη πορεία των δασοπυροσβεστών

Ένταση επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν έφτασε εκεί η πορεία των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών.

Η σύγκρουση σημειώθηκε, όταν οι πυροσβέστες προσπάθησαν να ανέβουν τη Βασιλίσσης Σοφίας. Ακολούθησαν μάχες με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προέωησαν σε χρήση χημικών, για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Στην πορεία έδωσαν βροντερό «παρών» περίπου 2.000 συμβασιούχοι πυροσβέστες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην Κατεχάκη, ζητώντας την άμεση καταβολή του δασικού και του εκλογικού επιδόματος. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό, Χρήστο Παπουτσή.


Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εσωτερικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, κρατώντας συμβολικά φέρετρα. Εκεί φώναξαν συνθήματα και μετά συνέχισαν την πορεία τους προς τη Βουλή.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=88980

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.