Ο Εφιαλτης, μπορεί να γίνει "Ηρωας"...

Ας σκεφτούμε .... Έλληνες είμαστε και ο Πολυμήχανος Οδυσσέας μας έχει δείξει το δρόμο..

Τhen we take Berlin...

Ήρθε η ώρα να διώξουμε εάν έχουμε ήρωες ανάμεσά μας και θα εξηγήσω τι εννοώ.
Εάν αποδείξουμε τη δωροδοκία πολίτικων/κρατικών υπαλλήλων στην Ελλάδα η Μίζενς θα αποκλειστεί από διεθνείς διαγωνισμούς παγκοσμίως και θα έχουμε το δικαίωνα να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις.
Πονάει κυρία Μερκελ και κ Σοιμπλε??
Σήμερα έχουμε Ήρωες στην Ελλάδα ? Έχουμε σίγουρα Εφιάλτες.
Σήμερα είναι η ιστορική ευκαιρία του κάθε Εφιάλτη να γίνει Ήρωας. 
Όσοι πολιτικοί τα πήραν από τη Μιζενς να βγουν δώσουν κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα ! Το Κράτος ( εμείς )  ΝΑ τους δώσει ασυλία - ομόφωνα ( δε θέλουμε νέους πολιτικούς Εφιάλτες) να τους δώσει και συντάξεις και να τους απαγορεύσει την περαιτέρω ενασχόληση τους με τα κοινά. 
Με δεδηλωμένη την δωροδοκία από τον δωροδοκηθέντα Πολιτικό/Κρατικό στέλεχος η Μιζενς κάθεται στο σκαμνί ( και στο μεσαίο ) Παγκοσμίως, Συγχρόνως κάνουμε αγωγή στη Μιζενς και  Διεκδικούμε αποζημίωση ως Χώρα/Κράτος από δαύτους και η κάθε Μερκελ και ο κάθε Σοιμπλε
θα παρακαλάνε για αλληλεγγύη. Θα το σκεφτούμε... αγαπητοί..

Έχουμε ρε Ήρωες?? βγείτε ρε και παραδεχτείτε τη δωροδοκία σας για το καλό της Πατρίδας πλέον και όχι της τσέπης σας. Ο Εφιάλτης είναι Ήρωας έστω την τελευταία στιγμή, στην παράταση. Εμείς οι Έλληνες έχουμε νου και γνώση. Έχουμε μεγάλη καρδιά και αγαπάμε την Πατρίδα μας σε αντίθεση με δαύτους. Εμείς μπορούμε να αποδείξουμε στον Κόσμο ότι έχουμε τα γονίδια του Σωκράτη και του Λεωνίδα αλλά και του Εφιάλτη-Ήρωα.

Κάνω ανοικτή πρόταση σε όλα τα κόμματα και τους δωροδοκηθέντες να το σκεφτούν και να βγουν έστω την τελευταία στιγμή να σώσουν την Πατρίδα. Δε θέλουμε τις Μίζες πίσω. Θέλουμε Ήρωες. Ναι θα γίνουν Λαϊκοί Ήρωες και θα κάνουν τη διαφορά. Έχουν τα κότσια οι πολιτικοί μας να το δουν αλλιώς ΣΗΜΕΡΑ ?? Να μην το εκμεταλλευθούν για μικροπολιτικούς σκοπούς? Εάν δεν έχουν αυτή τη δύναμη κ εξυπνάδα δεν τους θέλουμε. Είναι η Μοναδική μας ευκαιρία να τους ξαφνιάσουμε με την εντιμότητα μας.. να δω τι θα λένε μετά...

Εάν διεδκικησουμε τις Πολεμικές αποζημιώσεις θα έχουν να πληρώνουν για 50 χρόνια Δις Ευρώ. Πονάει η αλληλεγγύη κ Σοιμπλε?

Όσον αφορά στις Πολεμικές αποζημιώσεις από Β'ΠΠ, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εάν καθόμαστε να μας κάνει ντααα ο κάθε αλληλέγγυος Σοιμπλε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. ΝΑ τον καταστήσουμε έγκυο να θέλει 3 καρέκλες να κυκλοφορήσει.

Δεν έχω τίποτα αλλο να πω. Σκεφτείτε το όπως εγώ. 

Ο Εφιάλτης είναι ήρωας εάν το αποφασίσουμε εμείς.


Από: Πορτα-Πορτα

Σχόλια