Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα…

Απ’ ότι φαίνεται όμως είναι αλήθεια. Μεγάλη επιτυχία να γίνεσαι πρωτοσέλιδο στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη “Παρασκευή και 13″, την ίδια στιγμή που η Ντόρα παίρνει σβάρνα τα δελτία των 8 και τους Πρετεντέρηδες…
Όσο για το περιεχόμενο; Ας το διαβάσουμε πρώτα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Όταν βλέπουμε όμως ως πρώτο θέμα το ότι ο Σαμαράς κλείνει για 25η φορά την πόρτα σε Βουλγαράκη – Ρουσόπουλο (που τουλάχιστον ο Ρουσόπουλος την έχει κλείσει ξεκάθαρα με δήλωση του εδώ και μήνες), τότε κάποιοι δεν έχουν πάρει είδηση τι γίνεται στην κοινωνία.
Θεωρούμε βλέπετε αδύνατο, ο Σαμαράς που έγραψε ιστορία με το ΟΧΙ στο ΔΝΤ να ξιφομαχεί με φαντάσματα.
Όπως και κάποιοι άλλοι “γκουρού” που έχουν πιάσει την καραμέλα της αποστασίας. Αλήθεια, πόσοι από τους σημερινούς ψηφοφόρους βρε πάνσοφοι γνωρίζουν τι έγινε πριν από ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ; Οι περισσότεροι δεν είχαν καν γεννηθεί.
Την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Παπανδρέου αμφισβητεί την υπογραφή του λέγοντας ότι το μνημόνιο χρήζει επαναδιαπραγμάτευσης, κάποιοι σπεύδουν να πλειοδοτήσουν υπέρ του μνημονίου. Αυτό είναι το μείζον θέμα, βγείτε και πείτε το ξεκάθαρα στον κόσμο.
Εκτός εάν το target group της ΝΔ είναι ο ψηφοφόρος του γέρου της δημοκρατίας, οπότε πάρτε μεταγραφή τον Βασίλη Λεβέντη. Θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις απολιθωμένες τακτικές που εξακολουθούν κάποιοι να εφαρμόζουν.

Σχόλια