Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Πολιτική κατάντια…!!!

Φέιγ-βολάν με απαράδεχτους και χυδαίους χαρακτηρισμούς , για τον νυν Δήμαρχο Φώτη Μελά και δημοτικούς συμβούλους, πλημμύρισαν τους δρόμους του Κερατσινίου.
Υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος έχει ήδη μηνύσει όλους τους συνυποψηφίους του δημάρχους, θυμήθηκε πρακτικές πόλωσης άλλων δεκαετιών.
Τα φυλλάδια αυτά δεν προσβάλλουν μόνο τον Δήμαρχο Κερατσινίου και τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους ίδιους τους δημότες. Είναι δυνατόν δημοκρατικοί πολίτες να έχουν ψηφίσει για δύο 4ετίες φασιστική και χουντική δημοτική αρχή; Ο νυν Δήμαρχος προέρχεται από την ΝΔ και το ότι τον προτιμά ο κόσμος του Κερατσινίου, ο οποίος έχει αριστερές καταβολές, κάτι δείχνει.

Η απελπισία του υποψηφίου Δημάρχου τον έκανε να φτάσει στα άκρα. Είναι βέβαια τεράστια τα λεφτά που έχει δαπανήσει ( επί 4χρ. συντηρεί 2 εκλογικά γραφεία, μοιράζει φυλλάδια και κάνει συγκεντρώσεις)!!!! Τέτοιες πρακτικές όμως, εν έτη 2010 είναι απαράδεχτες και κατακριτέες. Οι δημότες βλέπουν και θα επιλέξουν… 

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.