Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Η τελευταία μας ευκαιρία. Μαυρίστε τους τροικανούς.....

Tην Κυριακή ψηφίζουμε και από Δευτέρα θα μας "ξεσκίσουν"....
Γράφει σήμερα η έγκριτη οικονομική εφημερίδα "Kεφάλαιο" ότι η  Τρόικα αναλαμβάνει  τις εφορίες και τα Νοσοκομεία στην Τρόικα.
Η εφημερίδα μας ενημερώνει ότι μετά από προσωπική συννενόηση Παπανδρέου -Ρεν η τρόικα θα αλλάξει  προγράμματα και ανθρώπους ώστε να αναλάβει πλήρως τον έλεγχο!!
Αγαπητοί αναγνώστες από Δευτέρα θα πρέπει να περιμένουμε μια νέα λαίλαπα μέτρων που δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την τσέπη μας αλλά και με την έκπτωση του κοινωνικού κράτους.
Αντισταθείτε και πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλους τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ. Ψηφίστε ακόμα και τον διάβολο παρά τους κυβερνητικούς! Είναι θέμα ζωής και θανάτου για όλους μας να δοθεί αύριο βροντερό μήνυμα κατά της κυβέρνησης. Την Δευτέρα θα είναι αργά για όλους....
Η Αποχή και το Λευκό στις αυριανές εκλογές είναι  ζητούμενο μόνο από την πλευρά της Κυβέρνησης.
Μαυρίστε τους.....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.