Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Ξεπερνούν τις διαχωριστικές γραμμές και συζητούν για τα κοινά προβλήματα της Κρήτης

Κοινή Εκδήλωση Αυγενάκη – Παρασύρη με θέμα
«Νέοι και Πολιτικοί – Νέοι στην Πολιτική»

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα βάλλεται από παντού, οι Βουλευτές Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης (ΝΔ) και Φραγκίσκος Παρασύρης (ΠΑΣΟΚ), θεωρώντας ότι «οι νέοι πολιτικοί και οι νέοι στην πολιτική» μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να ανανεώσουν τη διάθεση για συμμετοχή στα κοινά, καταργώντας τις όποιες κομματικές διαχωριστικές γραμμές, πραγματοποιούν

την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, και ώρα 12:30
στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ηρακλείου
(στην περιοχή της παλαιάς Λαχαναγοράς) κοινή εκδήλωση με θέμα:

«Νέοι και Πολιτικοί – Νέοι στην Πολιτική»

Σκοπός της εκδήλωσης, λίγες ημέρες πριν από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, αποτελεί η συζήτηση των κοινών προβλημάτων, πέρα και έξω από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές κομματικών σχηματισμών. Οι δύο Βουλευτές θέλουν με την πρωτοβουλία τους να δώσουν το έναυσμα για την ανανέωση της συμμετοχής νέων στην πολιτική ζωή του τόπου (όχι μόνο ηλικιακά), ενώ αποσκοπούν στην σταδιακή αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της απαξίωσης της πολιτικής.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κκ. Αυγενάκης και Παρασύρης σημείωσαν πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ότι «την ώρα που το πολιτικό σύστημα βάλλεται από παντού, «οι Νέοι και Πολιτικοί, οι Νέοι στην Πολιτική» μπορούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και να ανανεώσουμε τη διάθεση για συμμετοχή στα κοινά. Γιατί τα κοινά μας προβλήματα δεν γνωρίζουν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Γιατί οι αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας είναι ίδιες και υπερβαίνουν κομματικές ταυτότητες και χρώματα». Ενώ τόνισαν ότι «Τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν φρέσκιες ιδέες, διάθεση για δουλειά, κέφι, ζωντάνια, πίστη. Απαιτούν τη συμμετοχή νέων -και όχι μόνο ηλικιακά- στην πολιτική. Εμείς, οι νέοι Βουλευτές του Ηρακλείου ενισχύουμε τους επίσης νέους που αποφασίζουν θαρραλέα να δώσουν τη μάχη στην πολιτική, που αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου μας».

Χαρακτηριστικό είναι ότι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι όλοι οι νέοι υποψήφιοι για τη Περιφέρεια Κρήτης από όλους τους συνδυασμούς και των συνδυασμών των μεγάλων Δήμων του ν. Ηρακλείου, οι οποίοι και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ως στίγμα της υποψηφιότητάς τους.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Κώστας Συλιγάρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.