Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Σε λίγο θα μας πουν ότι φταίμε εμείς...

Δελτίο τύπου με τίτλο "Η αλήθεια για το κόστος χρήσης υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας από το Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης", εξέδωσε ο κ. Πάγκαλος.
Μεταξύ άλλων αναφέρει: "κακώς δεν προσδιορίστηκε, επακριβώς, στο σχετικό έγγραφο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι ο λογαριασμός δεν αφορά έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες ολόκληρου του Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης... "
"Στην πραγματικότητα, πρόκειται για 32 τηλεφωνικές γραμμές και 2 γραμμές σύνδεσης με το διαδίκτυο..."
Δείτε τι αναφέρεται στην τελευταία παράγραφο:
"Η σχετική προσπάθεια να αποδειχθεί ότι γίνεται σπατάλη, είναι καθαρά συκοφαντική και καλό θα ήταν όποιοι δημοσιεύουν τις απόψεις τους σε blogs, αλλά πολύ περισσότερο σε εφημερίδες, να είναι πιο προσεκτικοί στη μελέτη των στοιχείων και των αποφάσεων, ώστε να υπηρετούν την αλήθεια κι όχι τον λαϊκισμό και τη συκοφαντία."

Κύριε Πάγκαλε το έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης το ανήρτησε.


Αυτό το έγγραφο αναδημοσιεύσαμε.
Μόνος σας γράψατε στην εκ των υστέρων δήλωση ότι, "κακώς δεν προσδιορίστηκε, επακριβώς, στο σχετικό έγγραφο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι ο λογαριασμός δεν αφορά έναν αριθμό κινητού.."
Εμείς πως και από που θα έπρεπε να ξέρουμε σε πόσα τηλέφωνα αντιστοιχεί ο λογαριασμός; 
Εδω δεν τα έγραψε ο συντάκτης του εγγράφου
Ποια στοιχεία θα έπρεπε να μελετήσουμε ;
Που είναι λοιπόν η συκοφαντία και η δυσφήμιση;,
Tα όποια σφάλματα ή παραλείψεις υπαλλήλων, να γράψουν τον αριθμό των τηλεφώνων, θα τα πληρώσουμε εμείς;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.