Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Εντυπωσιακή παρουσίαση από το Βασίλη Μιχαλολιάκο

Η πρώτη καμπάνια με τη χρήση μέσων τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας πραγματοποιείται στον Πειραιά από το Βασίλη Μιχαλολιάκο. Για πρώτη φορά το πολιτικό μήνυμα στην Ελλάδα μεταφέρεται στους πολίτες με τα πιο σύγχρονα μέσα επικοινωνίας. Σίγουρα πρόκειται για μια εντυπωσιακή κίνηση που ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών αλλά και θα αποτελέσει οδηγό για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη τετραετία στη δημαρχία του πρώτου λιμανιού της χώρας.
Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο:

  1. Διαφήμιση κινητού τηλεφώνου ήταν το Video αυτό;
    Θα πρέπει σε κάθε τέτοια διαφήμιση να περιλαμβάνεται και το τιμολόγιο για το ποσό που καταβλήθηκε στον δημιουργό της.
    Ετσι για να τηρείται και ο σχετικός Νόμος για τις εκλογικές δαπάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.