Ο ψυχαναλυτής ΙΙΙ

Ο ψυχαναλυτής μετά από μερικές μέρες δέχτηκε επίσκεψη από τον αδερφικό του φίλο. Ήπιαν ένα τσάι και συζήτησαν τα τεκταινόμενα στη χώρα. Γύρισαν το ρολόι του χρόνου πίσω και ανέλυσαν πως πήραν τον λανθασμένο δρόμο και τελικά η γενιά τους ως αγωνιστές της μεταπολίτευσης υποθήκευσαν το μέλλον των εγγονιών τους. Πως έδωσαν λάθος αξίες στα παιδιά τους, πως ο εύκολος πλουτισμός έγινε αυτοσκοπός, πως η ευμάρεια ήταν σήμα κατατεθέν του “επιτυχημένου” της γενιάς τους. Τελικά ποιες ήταν οι αξίες για τις οποίες αγωνίστηκαν...
Διαβάστε  τον Ψυχαναλυτή ΙΙΙ
O ψυχαναλυτής ΙΙΙ
View more documents from aristos arestos.

Υ.Γ

Το Blog δεν συμφωνεί απόλυτα και με όλα τα αναγραφόμενα (που είναι σχόλια αναγνώστη) και δεν μπορεί να κρίνει τον "ψυχαναλυτή" γιατί δεν είναι "ειδικό..."

Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ;" ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ... ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ...(ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΩΝ- ΤΟΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ).
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ...(ΤΟΝ ΦΑΤΡΙΑΣΜΟ) ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ(ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ),ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΚΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ(ΔΕ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ο τρόμος άρχισε να πλανάται... Τα όργανα άρχισαν...!!!
    "Αλλαγή Τοποθεσίας Διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης:
    Αγαπητά μέλη,Σε συνέχεια του αιτήματος που απέστειλε την 22-Οκτ-2010 ο σύλλογος προς το 251ΓΝΑ για διάθεση του Αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου για τη διαξεγωγή της προγραμματισμένης Γενικής μας Συνέλευσης την 20-Νοε-2010, λάβαμε την απάντηση ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ημέρα στο πρόγραμμα λειτουργίας του Αμφιθεάτρου λόγω προγραμματισμένων Επιστημονικών Εκδηλώσεων.
    Κατόπιν της ατυχούς αυτής εξέλιξης, είμαστε σε αναζήτηση νέου χώρου διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και θα ενημερωθείτε σχετικά την επόμενη εβδομάδα μέσω της ιστοσελίδας και μέσω e-mail.
    Την απαντητική επιστολή του 251ΓΝΑ μπορείτε να τη δείτε εδώ.

    Φιλικά
    Το ΔΣ του ΕΣΜΑ"

    To Fax (03/11/10):
    "1. Σε απάντηση σχετικού εγγράφου σας από 22/10/10 δεν υπάρχει διαθέσιμη ημέρα στο πρόγραμμα λειτουργίας του αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου, λόγω προγραμματισμένων Επιστημονικών Εκδηλώσεων.
    2. Ως εκ τούτου μετά λύπης σας πληροφορούμε ότι αδυνατούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
    Ταξχος (ΥΙ) Χρήστος Γρηγορέας
    Δκτής 251 ΓΝΑ"

    Προσέξετε ότι αποκλείει ΟΛΕΣ τις ημερομηνίες!!! Τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!
    Επιβάλλεται λοιπόν δραστηριοποιηθούμε ΑΠΑΝΤΕΣ και να τους κάνουμε να κρυφτούν ακόμα περισσότερο πίσω από το δάκτυλό τους!
    Που είναι ο Αρχηγός ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ΠΑ και όχι μόνο των ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ(ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ);
    Οι μάσκες πέφτουν και ο βασιλιάς (ΠΑ) είναι γυμνός μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είσαι του ΔΝΤ οι πόρτες είναι ανοιχτές... Αν είσαι της ΣΜΑ "τρως πόρτα" !!!

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/11/blog-post_3507.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΣΤΥΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΑ -ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΤΥΑ ΤΙΠΟΤΕ?
    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΜΑ(ΤΖΗΔΕΣ)-ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.