Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Βαρεθήκαμε τα ψέματα σας. Ο Ελληνικός λαός εσάς θα διαψεύσει κ. Παπανδρέου....


Ο Πάγκαλος χθες στη ΝΕΤ, αναφερόμενος στην αναδιάρθρωση είπε:
"Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κατ' ανάγκη σε βάρος της Ελλάδος..
Είναι προς όφελός μας.."
Τώρα το θυμήθηκες κ. Πάγκαλε;;
Μετά από ένα χρόνο τώρα ανακάλυψες ότι δεν είναι "κακή" και είναι προς οφελός μας η αναδιάρθρωση;
Διαβάστε τώρα το απόσπασμα της χθεσινής συνέντευξης, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην εφημερίδα "Real News".
"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις για την πιθανότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, το σενάριο αυτό εξακολουθεί να κυκλοφορεί στις αγορές. Μήπως τελικά η επαναδιαπραγμάτευση χρέους, υπό όρους, θα μπορούσε να αποτελέσει διέξοδο;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δεν συζητάμε τέτοιο ενδεχόμενο. Η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τα σενάρια αυτά προέρχονται από εκείνους που δεν θέλουν την επιτυχία μας. Είναι οι ίδιοι που επένδυαν στην χρεοκοπία της χώρας. Ο Ελληνικός λαός θα τους διαψεύσει ακόμη μια φορά."
Λέμε εμείς κ. Παπανδρέου, όταν αναφέρετε ότι όσοι υποστηρίζουν τα σενάρια αυτά, δεν θέλουν την επιτυχία της χώρας και επενδύουν στην χρεωκοπία της ...
Να υποθέσουμε ότι εννοείτε και τον κ. Πάγκαλο;;
Εμείς πάντως μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται..
Πως είναι δυνατόν για το ίδιο και μάλιστα σοβαρό θέμα, να έχετε, αν δεν μας παραμυθιάζετε, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις;
Tι σόι κυβέρνηση είναι αυτή ;
Άλλα λέτε εσείς και τελείως, μα τελείως άλλα στο θέμα της αναδιάρθρωσης αναφέρει ο κ. Πάγκαλος.
Αφού λοιπόν και σύμφωνα με αυτά που δηλώσατε ο κ. Πάγκαλος επενδύει στην χρεωκοπία της χώρας, γιατί δεν τον διώχνετε;
¨Ενα μπορούμε να σας πούμε κ. Παπανδρέου:
Βαρεθήκαμε τα ψέματα σας..
Ο Ελληνικός λαός εσάς θα διαψεύσει κ. Παπανδρέου....

1 σχόλιο:

 1. Εγώ ένα πράγμα ξέρω.

  Οτι μισθοί, συντάξεις, περίθαλψη κλπ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΠΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αντιπροέδρου Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ, Υπ.Οικονομικών Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υπ.Εσωτερικών Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗ, κλπ.κλπ.κλπ. και των συνεργών αυτών ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΝΤΟΡΑΣ.

  Αυτό θα μείνει στην Ιστορία, αυτό θα μείνει στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Ο,τι κι αν κάνουν όποιο λαγό και να βγάλουν στη γύρα (Πάγκαλο, Καρατζαφέρη, Ντόρα κλπ) ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που τον ισοπεδώνουν ως εθνική οντότητα και ως οικονομική μονάδα είναι όλοι οι παραπάνω με τα παρελκόμενά τους.

  Εχοντας αυτά στο νού, ετσι θα ψηφίσουμε. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΙΟΥΣ που μας υποδούλωσαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

  Ολα τ΄άλλα είναι τίποτα.Κάθε άλλη συζήτηση είναι επικοινωνιακό κόλπο. Τους τα επιστρέφουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.