Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Στις 7 Νοεμβρίου δεν απέχουμε, ψηφίζουμε με όλη τη δύναμή μας την Ελπίδα και όχι το Φόβο

Ο Αντώνης Σαμαράς τόλμησε και επέλεξε έναν από εμάς, που ΔΕΝ προέρχεται από τζάκια, φέουδα και βαρονίες, έναν αγωνιστή, αλλά πρωτίστως ένα νέο άνθρωπο μετουσιώνοντας το κοινωνικό αίτημα για ανανέωσε σε πράξη.
Κόντρα στο πολιτικό-επιχειρηματικό και εκδοτικό κατεστημένο που επιζητά να επωάζει και να συντηρεί πολιτικά ρετάλια, μορμολύκεια, πολιτικά ραμολί, αργυρώνητους υπαλληλίσκους του συστήματος εξουσίας.
Αυτός ο εσμός, αυτός ο συρφετός επιχειρεί να ισοπεδώσει κάθε τι καινούριο, νέο, ανανεωτικό, που δεν το έχει στο χέρι του, διότι δεν έχει σχέση αλληλεξάρτησης και διαπλοκής μαζί του.
Συμπολίτες η Ευθύνη ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, διότι ή επιλέγουμε για το Αύριο επενδύοντας στο άφθαρτο, που δε χρωστά σε κανένα και τίποτα, σ’ αυτόν που δίνει ελπίδα και προοπτική, στον άνθρωπο που εάν εκλεγεί θα διεκδικήσει και θα συγκρουστεί με την κεντρική Μνημονιακό-Πασοκική Εξουσία, θα απαιτήσει, θα σταθεί αρωγός δίπλα στον ανήμπορο-αδύνατο πολίτη, που μαστίζεται από την φτώχεια, την ανεργία, την ολοκληρωτική απαξίωση ή θα επιλέξουμε τα τέκνα του συστήματος Εξουσίας, που εάν εκλεγούν θα συμμαχήσουν και θα υπηρετήσουν τα συμφέροντα και θα εκτελέσουν ως πειθήνια όργανα τις αντιλαϊκές εντολές τους
Θα συντηρήσουμε λοιπόν το διαβρωμένο και διεφθαρμένο πολιτικά κατεστημένο? Εκείνο που συνθλίβει τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας? Που επενδύει στην τρομοκρατία και τον φόβο? Τους δημογέροντες και κοτζαμπάσηδες? Τους υπηρέτες? Τους δειλούς? Τους μοιραίους? Τα πιόνια?
 
Στις 7 Νοεμβρίου δεν απέχουμε, ψηφίζουμε με όλη τη δύναμή μας την Ελπίδα και όχι το Φόβο. Το Αύριο και όχι το Χθες. Την Αλλαγή και όχι τη Συντήρηση του Συστήματος. Ψηφίζουμε έναν από εμάς, τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ και όχι έναν δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.