Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Εορτασμός 60 Ετών ΣΜΑ / 30 Ετών ΕΣΜΑ

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Αντιπροέδρος της Ελληνικής κ. Θεοδώρος Πάγκαλος, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα απευθύνει και χαιρετισμό.


Αγαπητοί συνάδελφοι
Στα πλαίσια συμπλήρωσης 60 ετών από την ίδρυση της ΣΜΑ αλλά και 30 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου μας, διοργανώνεται εορταστική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο την 23 Νοεμβρίου 2010.
Στην εκδήλωση προσκεκλημένοι είναι όλοι οι απόφοιτοι της ΣΜΑ, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Χώρας, εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας, εκπρόσωποι άλλων χωρών καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και εταιρειών αμυντικού υλικού.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμούς του Προέδρου του ΕΣΜΑ και της ηγεσίας της Ελληνικής Κυβέρνησης, ομιλίες γύρω από την ιστορία της σχολής και γύρω από αμυντικά θέματα και δείπνο με μπουφέ, ενώ για πρώτη φορά πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
18:00 Έναρξη – Χαιρετισμοί
1. Χαιρετισμός Προέδρου ΕΣΜΑ κ. Παναγιώτη Ξενοκώστα
2. Χαιρετισμός Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Θεοδώρου Πάγκαλου
3. Χαιρετισμοί εκπροσώπων – τομεαρχών άμυνας πολιτικών κομμάτων

ΝΔ: κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης

ΛΑ.Ο.Σ.: κ. Αντώνιος Μυλωνάκης
4. Χαιρετισμοί Πρεσβευτών κρατών ή Προέδρων των αντίστοιχων Επιμελητηρίων:

ο Πρέσβης της Ολλανδίας κ. Drs C. van Rij

Chief of Office of Defense Cooperation της Πρεσβείας των Η.Π.Α. Col of US Army Thomas G. Moffat

ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης

ο Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κ. Χάρης Οικονομόπουλος
19:30 Ομιλία: «Η Συνεισφορά της ΣΜΑ στην Αεροπορική Ανάπτυξη της Ελλάδος» από τον Δρ. Στέφανο Τσολακίδη, Αξιωματικό ΠΑ (Μ) ε.α., Πρόεδρο Ελληνικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής και Αστροναυτικής, Μέλος Δ.Σ. ΕΣΜΑ
19:45 Ομιλίες και αναλύσεις Αεροπορικών Θεμάτων: Σύγχρονες Πλατφόρμες – Νέες Τεχνολογίες – Σύγχρονη Υποστήριξη – Σύγχρονη Αεροπορία. Εισηγητής – Συντονιστής Υπτχος (Μ) ε.α. Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος του ΕΣΜΑ
1. Εισηγήσεις εκπροσώπων βιομηχανιών
2. Ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής & Άμυνας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α.) κ. Γεωργίου Τρουλλινού
3. Ομιλία Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου ΕΑΒ κ. Αναστασίου Φιλιππάκου
4. Ομιλίες ανωτάτων αξιωματικών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας
20:30 Ποτό – Μπουφές
21:00 Πέρας Εκδήλωσης
θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΕΣΜΑ

http://www.esma.gr/?page_id=925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.