Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Πάνω από 250 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook σε καθημερινή βάση

zuckerberg1 Πάνω από 250 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook σε καθημερινή βάση  Το Facebook έχει πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη, και περισσότεροι από τους μισούς το χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Στο γεγονός αυτός έχει συμβάλει κατά πολύ και η ταχύτατη ανάπτυξη των smart phones. Με βάση αυτό, τα στελέχη του Facebook πιστεύουν πως, οι περισσότερες βιομηχανίες πρόκειται να επανασχεδιάσουν την κοινωνική δραστηριότητα των χρηστών τους στο διαδίκτυο.
Ο Zuckerberg, δημιουργός του Facebook, αποκάλυψε πρόσφατα πως τα Facebook Groups ήταν ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προϊόντα. Έχει γίνει πλέον σαφές ότι το Facebook κατασκευάζει<…>
προϊόντα – Φωτογραφίες, Ομάδες, Μηνύματα – και οι χρήστες τα χρησιμοποιούν πιο συχνά από τις καθιερωμένες υπηρεσίες με παρόμοια χαρακτηριστικά, λόγω της αυξημένης κινητικότητας στο Facebook.

Λίγες μέρες πριν, το Facebook αποκάλυψε και το νέο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, το νέο Facebook Messages που αντιπροσωπεύει το όραμα του Facebook για καλύτερη και πιο γρήγορη επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.