Πάνω από 250 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook σε καθημερινή βάση

zuckerberg1 Πάνω από 250 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook σε καθημερινή βάση  Το Facebook έχει πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη, και περισσότεροι από τους μισούς το χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Στο γεγονός αυτός έχει συμβάλει κατά πολύ και η ταχύτατη ανάπτυξη των smart phones. Με βάση αυτό, τα στελέχη του Facebook πιστεύουν πως, οι περισσότερες βιομηχανίες πρόκειται να επανασχεδιάσουν την κοινωνική δραστηριότητα των χρηστών τους στο διαδίκτυο.
Ο Zuckerberg, δημιουργός του Facebook, αποκάλυψε πρόσφατα πως τα Facebook Groups ήταν ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προϊόντα. Έχει γίνει πλέον σαφές ότι το Facebook κατασκευάζει<…>
προϊόντα – Φωτογραφίες, Ομάδες, Μηνύματα – και οι χρήστες τα χρησιμοποιούν πιο συχνά από τις καθιερωμένες υπηρεσίες με παρόμοια χαρακτηριστικά, λόγω της αυξημένης κινητικότητας στο Facebook.

Λίγες μέρες πριν, το Facebook αποκάλυψε και το νέο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, το νέο Facebook Messages που αντιπροσωπεύει το όραμα του Facebook για καλύτερη και πιο γρήγορη επικοινωνία.

Σχόλια