Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ …ΔΗ.ΣΥ.

Κι όμως συνέλληνες! Θα μπορούσε να είναι και το πιο σύντομο ανέκδοτο της χρονιάς! Δηλαδή η συμμαθήτρια του Χριστοφοράκου, διάλεξε την ημέρα που γιορτάζουν οι ένοπλες δυνάμεις της Πατρίδας, για να ιδρύσει το δικό της κομματικό μαγαζάκι;
Η κυρία Ντόρα, η οποία ως υπουργός εξωτερικών έστελνε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο
αρχηγό στρατού, κάθε φορά που οι Κούρδοι αντάρτες του προξενούσαν …παράπλευρες απώλειες;
Η αγαπημένη πολιτικός του συστήματος των ΜΜΕ και ιδιαιτέρως του καναλιού του ΔΝΤ του ΜΕΓΚΑ, η κυρία που πριόνισε με τη στάση της το ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ του Κώστα Καραμανλή, διάλεξε τη γιορτή των ενόπλων δυνάμεων για να φτιάξει το κόμμα της;
Ελάτε κυρίες και κύριοι! Πρώτο τραπέζι πίστα και το ουίσκι …κερασμένο!
Και εγένετο νέον κόμμα!
Με πολλούς Κρητικούς, λίγους Ευρυτάνες και πολύ …ρακόμελο.
Το μεγαλύτερο όμως γέλιο το βγαζουν τα ΜΜΕ του ΔΝΤ, όταν μιλάνε για …τριώροφο!
Δηλαδή σα να λέμε ο ΠΑΟΚ, μαζί με τον ΑΕΤΟ Τριανδρίας και την Πολίχνη…. ίσα κι όμοια! (Για να μη μας την λέει ο Φαήλος με τον Ολυμπιακό του..)
Η κακομαθημένη λοιπόν συμμαθήτρια του Χριστοφοράκου, που όταν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας της είπαν το μεγάλο ΟΧΙ την 29η Νοεμβρίου του 2009, άρχισε το πριόνισμα του Σαμαρά και τη δημιουργία του δικού της κόμματος, συνεχίζει το πολιτικό της αυτομαστίγωμα.
Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα…. καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου!
Και μάλιστα με τις ευλογίες του πατέρα της…
Επιστροφή στον κοινωνικό φιλελευθερισμό λοιπόν και στις αξίες του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή και ας αφήσουμε την κυρία ήσυχη με την παρέα της: τον Μπουτάρη, τον Μάνο και τα άλλα παιδιά…

Αναστάσιος Καζαντζίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.