Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Ομολόγησε δημόσια ο Γιώργος τι έγινε το 2008...

Tου πήρε δυο ολόκληρα χρόνια του κ. Παπανδρέου, για να καταλάβει και να παραδεχτεί δημόσια τι έγινε το 2008.
Επιτέλους ομολόγησε δημόσια ότι το 2008, υπήρξε μεγάλη ύφεση που προκάλεσε χρηματοπιστωτικούς και οικονομικούς κραδασμούς σε όλο τον κόσμο.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία Πρωθυπουργού και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Παρίσι.

"Το 2008, η μεγάλη ύφεση προκάλεσε χρηματοπιστωτικούς και οικονομικούς κραδασμούς σε όλη την υφήλιο. Και αυτοί οι κραδασμοί άδικα έπληξαν τις συντάξεις, δημιουργώντας ανεργία, ενισχύοντας τη λαθρομετανάστευση, αλλά και τον ρατσισμό και την ξενοφοβία"
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.