Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Το "Ολυμπιακό χωριό ΑΕ", θα μας στοιχίζει 2,2 εκατ. ευρώ το χρόνο

Kαταργείται το "Ολυμπιακό χωριό ΑΕ" και οι εκατό και πλέον υπάλληλοί του μετατάσσονται σε άλλες υπηρεσίες.
Θα μας στοιχίζουν όμως, το "ευτελές" ποσόν των 2,2  εκατ. ευρώ τον χρόνο.


Εμείς δεν είμαστε υπέρ των απολύσεων αλλά μήπως οι μισθοί των πιο πάνω υπαλλήλων, (περι τις 2000 ευρώ, μέσος όρος) είναι αρκετά υψηλοί στην περίοδο των περικοπών και της κρίσης.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα !
    Επισκεφτείτε το νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας”. Γίνετε μέλος και καταθέστε τις απόψεις σας.

    http://eatheia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.