Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Aυτό είναι στάνταρ "1". Παίζεις χωρίς αντίπαλο και κερδίζεις..

'Ενας "υποδειγματικός"  διαγωνισμός....Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει
Συγκρατείστε τα ονόματα των εταιρειών:
- Deloitte πήρε τον διαγωνισμό του ΟΠΑΠ
- KPMG και Ernst andYoung οι υπόλοιπες δυο εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό
Τι κοινό έχουν αυτές οι εταιρείες;
Οι τρεις εταιρείες μαζί με άλλες δυο (Βig 5), σύμφωνα με τον υφυπουργό οικονομικών  κ. Σαχινίδη , από 2 Ιουλίου του 2010 υπέγραψαν σύμβαση με το Υπουργείο Οικονομικών... 
Θυμάστε πριν από μερικούς μήνες που γράφαμε για τους  "Big 5";;
Τι είναι αυτοί; Εταιρεία συμβούλων, που μας τους έφερε η κυβέρνηση, με το έτσι θέλω και με  συνοπτικές διαδικασίες (χωρίς διαγωνισμό δημοσιευμένο, από όσο ξέρουμε στο opengov)
Για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη, διαβάστε για να δείτε τι παιχνίδια παίζονται....

Από τον Μάρτιο 2010 είχαμε εντοπίσει αυτούς τους "Big 5".(Αυτοί οι Big 5, πότε έρχονται ;;; )
Δείτε την εικόναΠριν 10 ημέρες είχαμε γράψει στο άρθρο Μπάτε σκύλοι αλέστε.... 
Οι ξένοι σύμβουλοι (Big5) είναι εδώ, με 2 άτομα σε κάθε Υπουργείο..τόσο καλά. 
Επί του θέματος ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης, είχε υποβάλλει επίκαιρη ερώτηση,
στην οποία όπως είδατε και πιο πάνω  απάντησε ο κ. Σαχινίδης
Δείτε τώρα τι έγινε σήμερα
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΑΠ :
Deloitte, μια εταιρεία με διεθνή εμπειρία και κύρος, επιλέγηκε από το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. ως τεχνικός σύμβουλος στη σύνταξη των προδιαγραφών του διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή νέου αναδόχου παροχής λειτουργικού συστήματος, υπηρεσιών υποστήριξης, προμήθεια πάγιου εξοπλισμού, καθώς και εγκατάσταση, λειτουργία και μετάβαση σε νέο σύστημα τεχνολογίας, με βάση το οποίο θα λειτουργήσει πλέον το σύνολο των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Στην πρόσκληση για τεχνικό σύμβουλο ανταποκρίθηκαν τρεις εταιρείες (Deloitte, KPMG και Ernst andYoung) οι οποίες αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή και εν συνεχεία το Δ.Σ. κατακύρωσε τον διαγωνισμό στην Deloitte...."
Υπέβαλλαν δηλαδή, προτάσεις 3 εταιρείες οι οποίες ανήκουν στην ίδια ομάδα και έχουν ήδη υπογράψει οι ίδιες αυτές εταιρείες και άλλη σύμβαση με το υπουργείο οικονομικών.
Συμμετείχαν δηλαδή τρεις εταιρείες, η εξής μια...
Αυτός είναι φίλοι μου ένας "υποδειγματικός" διαγωνισμός... 
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.