Πεταλωτής Travel!

 
Από το  enimerwsi.com
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βγαίνουν στα κανάλια και και κατηγορούν Θεούς και δαίμονες για τη σημερινή μας κατάσταση. Ζητούν εξεταστική για την οικονομία μόνο για το 2007-2009. Ρίχνουν όλα τα βέλη στη Ν.Δ. Επικροτούν τις δικές τους κυβερνήσεις και δεν έχουν ούτε ίχνος σεβασμού προς τους πολίτες.  Θαυμάστε την στάση που τηρούν.
Η είδηση έχει ως εξής:
Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 80 δημοσιογράφους που εργάζονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης φιλοξένησε προ μηνών η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της κυβέρνησης σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας.
Το θέμα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν ληφθεί υπόψη ότι ο εποπτεύων τη φιλοξενούσα αρχή δεν ήταν άλλος από τον υφυπουργό Εσωτερικών και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή, που εντελώς συμπτωματικά κατάγεται και πολιτεύεται στη γεωγραφική περιφέρεια στην οποία …
δραστηριοποιούνται οι 80 δημοσιογράφοι.
Το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 7.200 ευρώ και θα πρέπει να προστεθούν τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταφορά από τη Θράκη στην Αθήνα.

olympia.gr

Σχόλια