Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

O Παπακωνσταντίνου…διάδοχος;

Από: ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ

Ο «αχαμνός» κ. Παπακωνσταντίνου εντυπωσιάζει. Είτε με την πολιτική τακτική του, είτε με την πολιτική του συμπεριφορά αποτελεί αστείρευτη πηγή ερωτημάτων. Ασκεί οικονομική πολιτική δια των διαρροών, με τη διασπορά φημών και με δημοσιογράφους-παπαγάλους.
Αρέσκεται στην οικονομική τρομοκρατία. Θέλει τους πολίτες, θέλει τους εργαζόμενους φοβισμένους , παραλυμένους, αδρανείς. Η κοινωνία αποτελεί για αυτόν πεδίο άσκησης των προσωπικών του στοχεύσεων. Με ψυχρότητα και συστηματικό κυνισμό μεθοδεύει την υλοποίηση των παρασκηνιακών συμφωνιών με την τρόικα. Όλες εις βάρος των εργαζομένων.
Αρνείται τα νέα μέτρα την ώρα που τα προετοιμάζει. Ψεύδεται διαρκώς. Προσπερνά ατάραχος την αύξηση της ανεργίας και του πληθωρισμού. Δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τις κοινωνικές επιπτώσεις, τις ογκούμενες απειλές για τη κοινωνική συνοχή.
Θεωρεί τις συζητήσεις για την παράταση αποπληρωμής του χρέους, ένδειξη της ανάταξης της ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα επιχειρεί να κλείσει την σχετική συζήτηση που ο ίδιος άνοιξε. Απασχολείται έντονα με την ενίσχυση των καλών του σχέσεων με τα εθνικά και υπερεθνικά οικονομικά κέντρα. Ο κ. Παπακωνσταντίνου προσβλέπει στην διαδοχή του κ.Παπανδρέου.

Προετοιμάζεται και είναι οπαδός της ιδέας της μετακίνησης του πρωθυπουργού στον Ο.Η.Ε.. Έχουν να δούνε τα μάτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.