O πολιτικός κανιβαλισμός του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ζούμε τις τελευταίες μέρες έναν πολιτικό κανιβαλισμό που προσπαθεί να επιβάλει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην πολιτική ζωή του τόπου, σπιλώνοντας πολιτικούς του αντιπάλους.
Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κος. Παπανδρέου ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο πλειοδοτεί σε καταγγελίες και αφορισμούς, δυσφημώντας τη χώρα σαν τη πιο διεφθαρμένη του κόσμου, χειροκροτούμενος μάλιστα από στελέχη του κόμματος του τα οποία προσωποποίησαν για μακρό χρονικό διάστημα τα αρνητικά αυτά φαινόμενα.
Θέλετε να σας θυμίσω τις δηλώσεις ορισμένων στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την "εκσυχρονιστική" Ελλάδα του Σημίτη προ 2004;
Θ. Πάγκαλος(Απογευματινή-2002): "Χωρίς λαδάκι δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία."
Β. Παπανδρέου(Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-2002): "Κανείς από μας δεν αρνείται τις ελλείψεις του κράτους και τα φαινόμενα διαφθοράς."
Γ. Αρσένης(2002): "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει το δημόσιο."
Γ. Παπανδρέου(Καθημερινή-2003): "O Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών."
Δεν χρείαζεται να σας θυμίσω βέβαια και το αμίμητο του Α. Παπανδρέου: "Ε, πήρε δωράκι 500εκατ. Δεν έγινε και τίποτα!"

Κοζανίτης

Armageddon: Αυτοί είστε κύριοι...Το κόμμα που λάνσαρε, καλλιέργησε και μονιμοποίησε τη διαφθορά σε αυτή τη χώρα. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγγνώμη και να αλλάξετε σελίδα. Αντιθέτως, στο μόνο που αναλώνεστε καθημερινώς είναι να μεταφέρετε όλες τις ευθύνες σε άλλους. Οι πολιτικοί ΑΝΔΡΕΣ ζητούν και συγγνώμη, τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους!

http://armageddon-news.blogspot.com/2010/10/o_14.html

Σχόλια

  1. ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΚΑΛΑ, ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

    ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΜΑΚΡΙΑ.
    ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.