Κυκλοφόρησε το εκλογικό “must” – Πρώτη διανομή στο γήπεδο Αλκαζάρ

Ο Θεόδωρος (Τεό) Λιάκος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κ. Τζανακούλη από τους πρώτους που πήραν το "must" στα χέρια τους.

 Κυκλοφόρησε το Σάββατο το έντυπο “must” που είναι αφιερωμένο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και η διανομή των πρώτων τευχών έγινε στο γήπεδο Ακαζάρ. Αποδείχτηκε μάλιστα και γούρικο μια και η ΑΕΛ πέτυχε μια άνετη νίκη μετά από καιρό.
 Ένα τεύχος πολύτιμος σύμβουλος για κάθε ψηφοφόρο που περιλαμβάνει άρθρα μόνιμων συνεργατών αλλά και άρθρα, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις συνδυασμών και υποψηφίων έτσι ώστε να ξέρετε ποιόν και γιατί ψηφίζετε.
Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι πρώτες κριτικές για την έκδοση είναι κάτι περισσότερο από θετικές και αυτό μας κάνει να νιώθουμε πως για άλλη μια φορά κάναμε το χρέος μας απέναντι στους Λαρισαίους αναγνώστες μας, δίνοντας τους αυτό που τους αξίζει.
Από την Δευτέρα μπορείτε να το βρίσκετε στους μόνιμους χώρους διανομής του “must” για τους οποίους θα ενημερωθείτε είτε από την στήλη ειδήσεων του “e-must” ή τηλεφωνώντας στο περιοδικό στο 2410.410030

Σχόλια