Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Αίσχος κύριε Αυτιά! Τον έλιωσε το Λοβέρδο, ο Γιώργης !!! Πάει για Lexotanil

Χείμαρος ο Γιώργος Αυτιάς, σήμερα, στην εκπομπή του, με τον Λοβέρδο. Στρίμωξε τόσο πολύ τον Υπουργό, που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο κ.Λοβέρδος, κατευθύνθηκε αμέσως μετά την εκπομπή σε ψυχαναλυτή, για να ξεπεράσει τους σκληρούς χαρακτηρισμούς, που του απέδωσε ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής.Μα γιατί είσαι τόσο κακός Γιώργο μου; Τον έλιωσες τον Υπουργό, με τις σκληρές ερωτήσεις και τους χαρακτηρισμούς σου. Τον τσάκισες! Δείτε το βίντεο:http://taxalia.blogspot.com/2010/10/lexotanil.html

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΟ ΛΟΒΡΔΟ;
    ΡΕ ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΥΤΙΑ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.