Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Ζέττα Μακρή: Iσόρροπη ανάπτυξη, ίσα δικαιώματα και κοινά προνόμια

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ
ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ
Εκατοντάδες  πολίτες του Δήμου Πορταριάς και της κοινότητας Μακρινίτσας βρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Βόλου Ζέττα  Μακρή στην πλατεία της Πορταριάς. Η κυρία Μακρή παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της περιοχής που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό της και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής τους και τα αιτήματά τους . Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα διαχείρισης του νερού αλλά και στην ενίσχυση της υπάρχουσας τουριστικής προβολής και ανάπτυξης,  καθώς και στην επέκτασή τους σε λιγότερο προβεβλημένες με ανάλογες δυνατότητες  να προσελκύσουν  τουρισμό  περιοχές,  όπως οι Σταγιάτες ή το Κατηχώρι. Η Ζέττα Μακρή απευθυνόμενη στους πολίτες εξέθεσε την πάγια και σαφή θέση της να έχουν όλες οι περιοχές που θα συγχωνευθούν στο νέο μεγάλο δήμο ισόρροπη ανάπτυξη, ίσα δικαιώματα και κοινά προνόμια. Υποστήριξε ότι, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος Βόλου,  όλες οι περιοχές θα έχουν εξίσου δυνατή φωνή  και οι αρμοδιότητες που θα εκχωρήσει στα τοπικά συμβούλια θα είναι τόσο ισχυρές ώστε τα προβλήματα και οι ανάγκες των κατά τόπους κατοίκων να βρίσκουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.  «Στο Δήμο Βόλου που ονειρευόμαστε  όλοι οι πολίτες θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Κανείς δεν θα μείνει πίσω. Γνωρίζω πολύ καλά τα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή σας και θα φροντίσω από την πρώτη στιγμή να αισθάνεστε σίγουροι για την στενή παρακολούθησή τους από τον Δήμο. Έχετε την τύχη να ζείτε σε έναν πολύ πλούσιο από πλευράς φυσικού πλούτου τόπο.
Τα χωριά σας αποτελούν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό. Στόχος μας είναι με άμεσες πρωτοβουλίες και πάντα σε στενή συνεργασία μαζί σας αυτός ο τουρισμός να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική»,  είπε μεταξύ άλλων η Ζέττα Μακρή. Σε διάλογο που ακολούθησε οι ντόπιοι κάτοικοι αναφέρθηκαν και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν,  αφού τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης  έχουν άμεσες επιπτώσεις στην περιοχή τους. «Η οικονομική κρίση δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, η αβεβαιότητα του αύριο απειλεί την κάθε ελληνική οικογένεια. Η καθημερινότητα του πολίτη, του δημότη πνίγεται πλέον στο τέλμα της υπερ-φορολόγησης, των λουκέτων και της ανεργίας της αγωνίας και της αβεβαιότητας για το αύριο που φέρνει την κατάθλιψη στα σπίτια μας. Τα τοπικά προβλήματα συνδέονται ευθέως  με την παράλυση που απλώνεται σε όλη τη χώρα και επηρεάζονται δραματικά  από τις περικοπές κονδυλίων που γίνονται παντού. Σε αυτά τα μέτρα και στις δύσκολες μέρες που έρχονται είμαστε έτοιμοι, με φρέσκιες ιδέες, διάθεση και κυρίως γνώση να παλέψουμε μαζί, όπου και όπως χρειαστεί»,  δήλωσε η κυρία Μακρή καλώντας τους πολίτες να στείλουν ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση με την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές καταδικάζοντας τους τοπικούς εκφραστές της , καταδικάζοντας την πολιτική του μνημονίου και τα μέτρα που οδηγούν στο μαρασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.