Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

H Γερμανία αντιτίθεται στην παράταση αποπληρωμής του δανείου

Σύμφωνα με το Reuters, η Γερμανία αντιτίθεται στην παράταση αποπληρωμής του δανείου, καθώς η χώρα τα πηγαίνει καλά με την αποπληρωμή από μόνη της, ανέφερε εκπρόσωπος τύπου του Γερμανικού υπουργείου οικονομικών.

"Όσο οι Έλληνες υλοποιούν το πρόγραμμα, κάτι που το κάνουν πολύ καλά, δεν υπάρχει "έδαφος" για παράταση του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής" 

http://www.reuters.com/article/idUSLDE69B0UU20101012?rpc=401

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.