Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

(Και) το έχω μάτια και βλέπω, στηρίζει Γιάννη Ορνεράκη

Μαζί με τα κορυφαία blog της Ελλάδος Ολυμπία ,Taxalia,citypress-gr,OnlinePress,κ.ά και το έχω μάτια και βλέπω στηρίζει Γιάννη Ορνεράκη με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κελάφα "Περιστέρι για όλους"

Ο Γιάννης Ορνεράκης, είναι παλιός, εξαίρετος blogger, συνοδοιπόρος στη μπλογκόσφαιρα επί μακρόν. Αποφασίζει να πολιτευθεί, εμείς θεωρούμε ότι στην πολιτική πρέπει να μπαίνουν άνθρωποι σαν τον Γιάννη που δεν προέρχονται από εξουσιαστικά φυτώρια. Άνθρωποι που έχουν πετύχει έμπρακτα ως οικογενειάρχες, ως εργαζόμενοι και δεν “κάθονται στ’ αυγά τους”. Μα κυρίως, δεν έχουν “χορηγούς”. Γι’ αυτό και εμείς τον “χορηγούμε” και τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα, όπως πολλοί άλλοι bloggers. Αν ψηφίζεις στο Περιστέρι, ψηφίζεις ΟΡΝΕΡΑΚΗ ! ...και ενημερώνεσαι από εδώ: http://www.ornerakis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.