«Κυβέρνηση δίχως έλεος!»

Προκλητική  πολιτική και κοινωνική αναλγησία  χωρίς προηγούμενο, καταλογίζει  στην Κυβέρνηση ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει φαρμακοποιοί και ασφαλισμένοι από τις υπέρογκες οφειλές του Δημοσίου.
 Η  κατάσταση είναι εκτός ελέγχου  και στην Αχαΐα, όπου οι χρεωμένοι φαρμακοποιοί καταρρέουν. Φαρμακεία απειλούνται με χρεοκοπία και λουκέτα, λόγω του αβάστακτου δανεισμού και οι φαρμακοποιοί καταφεύγουν στην εκβιαστική τακτική να μην πωλούν φάρμακα αν δεν εξοφληθούν. Αποτέλεσμα, είναι να ταλαιπωρούνται και οι ασφαλισμένοι που εκ των πραγμάτων αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα που χρειάζονται για να βρεθούν τελικά εκείνοι στη δύσκολη θέση των φαρμακοποιών να ζητούν τα χρήματά τους από το Δημόσιο!
«Δεν είναι τρόπος αυτός για ένα Κράτος να αποφύγει την χρεοκοπία, εν προκειμένω μη πληρώνοντας τις οφειλές του προς τους φαρμακοποιούς. Είναι βέβαιον ότι έτσι θα χρεοκοπήσει η αγορά ενόσω οι πολίτες ήδη είναι ακάλυπτοι από στοιχειώδεις φροντίδες και υπηρεσίες.. Εκτός από την αναλγησία, σε αυτή την Κυβέρνηση περισσεύει και η ανοησία!!», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος παρατηρώντας ότι η Κυβέρνηση είναι ανίκανη ή δεν θέλει να δώσει λύση, ούτε εξοφλώντας τους φαρμακοποιούς σταδιακά, έστω και με καθυστέρηση.
«Τους κυνηγούν επιταγές για τις προμήθειές τους και ήταν αναμενόμενο ότι θα κατέφευγαν σε εκβιαστική τακτική που όμως πληρώνουν οι ασφαλισμένοι. Αν δεν δώσει λύση η Κυβέρνηση, θα επέλθει μεγαλύτερο ρήγμα στην κοινωνική συνοχή που δεν θα διορθωθεί με κυβερνητικές γονυκλισίες στην τρόικα. Ζητείται λύση εδώ και τώρα», τόνισε ο Βουλευτής ο οποίος κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας, Οικονομικών και Υγείας, οι οποίοι ρωτώνται πώς και πότε θα δώσουν λύση.

Σχόλια

  1. Πρόσφατα οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να διακόψουν την σύμβαση με αρκετά ταμεία, στερώντας από χιλιάδες ασφαλισμένους τα απαραίτητα σε αυτούς φάρμακα. Αυτή η συμπεριφορά των φαρμακοποιών δεν συνάδει με τον ρόλο του προστάτη της Δημόσιας Υγείας. Δυστυχώς μπροστά στο κέρδος δεν σκέφτονται τις ανθρώπινες ζωές που βάζουν σε κίνδυνο. Δείτε ένα απόσπασμα στο Youtube, όπου εκφράζεται με τον πιο κυνικό τρόπο, από τα χείλη του πρόεδρου τους, η προτροπή να ΜΗΝ εκτελούν φάρμακα πρώτης γραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.