Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Δ/νση: Σωκράτους 57
Αθήνα 10431
Τηλ: 210-5200750-1
Fax: 210-3311382
e-mail: avramidisn@gmail.comΥλοποιώντας τη δέσμευση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει την επιχείρηση απομάκρυνσης αυθαιρέτων κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Νίκου Αβραμίδη, η Διεύθυνση Πολεοδομίας θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των παράνομα εγκατεστημένων κεραιών στα ακόλουθα σημεία:
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010
(3ο Δημοτικό Διαμέρισμα)
• 08:00 Μία κεραία επί της οδού Τριών Ιεραρχών 84
• 10:00 Δύο κεραίες στο Σταθμό Πετραλώνων
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
(5ο Δημοτικό Διαμέρισμα)
• 08:00 Μία κεραία επί της οδού Λεωφόρος Ιωνίας 273
• 10:00 Μία κεραία επί της οδού Ευγενίου Καραβία 62Α
Δήλωση Αντιδημάρχου Αθηναίων, Νίκου Αβραμίδη:
«Μετά από πρωτοβουλία του Νικήτα Κακλαμάνη έχουμε απομακρύνει 52 παράνομα εγκατεστημένες κεραίες στην Αθήνα μέσα σε 2 χρόνια. Σ’αυτή τη φάση θα απομακρύνουμε ακόμη 5 κεραίες για τις οποίες υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

Παρατηρείται το φαινόμενο οι εταιρείες να τις επανατοποθετούν μετά τη δική μας παρέμβαση, όπως για παράδειγμα την κεραία επί της οδού Λεωφ. Ιωνίας 273 που την είχαμε απομακρύνει το 2008. Όσο οι εταιρείες δε διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες εγκατάστασης και περιβαλλοντικών επιπτώσεων ο Δήμος Αθηναίων θα τις απομακρύνει. Δίνουμε προτεραιότητα στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των κατοίκων της Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.