Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Αγάπη μου, συρρίκνωσα την εξεταστική. Δεν θα μάθουν τίποτε!

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της αναξιοπιστίας και της παλινωδίας σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, πρόσθεσε χθες ο πρωθυπουργός. Ακυρώνοντας τον ίδιο τον εαυτό του, όταν μόλις πρόσφατα δήλωσε ότι θα εξεταστούν όλα – και οι δοσοληψίες με την Γκόλντμαν Ζακς – τώρα κάνει πίσω.

Bάφτισε ο κ. Παπανδρέου «επίμαχη περίοδο» το διάστημα μεταξύ 2007-2009 και έκανε όπισθεν ολοταχώς από το βήμα της Βουλής. Και είπε ότι αυτή πρέπει να εξεταστεί.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει το πικρό ποτήρι χρονολογιών που και ο ίδιος ήταν μόνιμο μέλος του υπουργικού συμβουλίου, έφτασε στο σημείο να «αθωώσει» ακόμη και την πρώτη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ο κ. Παπανδρέου δεν δέχεται εξεταστική για την οικονομία γενικά – ώστε να αποδοθούν οι πολιτικές ευθύνες για την καταστροφή – αλλά αποφάσισε ξαφνικά να υποβάλει την χώρα σε αυτομαστίγωση, δικάζοντας τον εαυτό της για την ποιότητα των στοιχείων που έστελνε στην ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία.http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.