Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Μήπως έχετε "αχρωματοψία" κ. Παπανδρέου;;

"Μιλώντας την Κυριακή από τη Λάρισα, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι διέσυρε την Ελλάδα, οδηγώντας την οικονομία στο χείλος του γκρεμού.
"Μας λέει ότι φουσκώσαμε τα ελλείμματα, την ώρα που η Eurostat ακόμη και σήμερα βρίσκει γαλάζιους σκελετούς", ειπε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ χαρακτήρισε ανεύθυνη της στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μίλησε για "μαγκιές με πολύ κοντά ποδάρια".
Μόνο που η Eurostat κ. Παπανδρέου άλλα μας λέει...
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή είναι αξιόπιστη, ή δεν είναι η Eurostat.
Aν δεχτούμε ότι είναι αξιόπιστη, τότε άλλα μας λέει κ. Παπανδρέου η Eurostat.
Τι μας λέει:
"Η αξιοπιστία του ελλείμματος και των στατιστικών χρέους έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεχούς και μοναδικής προσοχής για αρκετά χρόνια. Το 2004 η Eurostat, προετοίμασε μια εμπεριστατωμένη αναφορά, για την αναθεώρηση των στατιστικών της Ελληνικής κυβέρνησης, δείχνοντας πως οι Ελληνικές στατιστικές αρχές είχαν εσφαλμένα στοιχεία για το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, την περίοδο 1997-2003"

Μίλησε για γαλάζιους σκελετούς ο κ. Πρωθυπουργός, μάλλον δεν θα έχει διαβάσει το : Αναφορά "βόμβα" της Ε.Ε, αδειάζει τον κ. Παπανδρέου

Μήπως έχετε "αχρωματοψία" κ. Παπανδρέου;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.