Ο κ. Δρούτσας δεν ήξερε ότι εκλήθη ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Χασάν Γκογκούς, στο υπουργείο Εξωτερικών..


Δείτε την απάντηση του ΥΠΕΞ κ. Δρούτσα σε ερωτήσεις τόσο του βουλευτή Ν.Δ κ. Ε. Στυλιανίδη, όσο και άλλων βουλευτών, σχετική με την μουσουλμανική μειονότητα της Κομοτηνής.
Η συζήτηση έγινε στις 12 Οκτ. 2010, στο πλαίσιο των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνης.
Ο κ. Δρούτσας ανέφερε επί λέξη : "Παρακολουθούμε στενά το θέμα, μόλις χθές με ενημέρωσαν, μόλις χθες υπήρξε πάλι μια συνάντηση, κάλεσαν νομίζω τον Γενικό πρόξενο ....."
Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο κύριος δίπλα στον υπουργό και τον ενημερώνει: "και τον Πρέσβη και τον Πρέσβη"
Ο κ. Δρούτσας δεν ήξερε ότι εκλήθη, ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Χασάν Γκογκούς, στο υπουργείο Εξωτερικών όπου του έγινε προφορικό διάβημα διαμαρτυρίας για την ανάμειξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Ευτυχώς που παρακολουθούν ΠΟΛΥ στενά το θέμα...

Σχόλια

  1. Τί λέει παιδιά αυτός,μήπως ζει ακόμη στην Αυστρία?Δεν έχει πάρει ακόμη είδηση ότι εκεί οι Τούρκοι είναι κράτος μέσα σε κράτος,πιστεύουν ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα η Ελλάδα σε αυτό το χώρο?ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΟΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ,ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΜΠΟΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.