Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Συνεδριακό κέντρο για κατσίκια !!

Που είναι αυτό το συνεδριακό κέντρο;;
Στο κάστρο Άσσου, στην Κεφαλλονιά.
Ποιος το έφτιαξε...
Oι κακές γλώσσες λένε, ο κ. Πάγκαλος ως υπουργός Πολιτισμού το 2000.

 
Within the castle walls a new project was started a few years ago with EU funding. The conference centre was designed and partially built using local stone and marble.
However it remains unfinished and there is very little information about its future.......

Αλλά τα χρήματα επήγαν σε «άλλους» δρόμους με το να χτισθεί εσωτερικά το συνεδριακό κέντρο για κατσίκια!! Τρέμε κ Κοτσιλίνη με τα κτήριά σου εκεί στην Πύλαρο, εδώ οι άνθρωποι εκπολιτίζουν κατσίκες εσύ δύνασαι; Διακόσια χρόνια πίσω είσαι, με αραμπά πηγαίνεις. 

http://kefalos-net.blogspot.com/2010/05/blog-post_5318.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.