Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Άλλο πάλι αυτό. Έκλεψαν τα ....παπούτσια φοιτητών


Μετά την κλοπή μόνο των ακριβών παπουτσιών και μόνο αυτών που ήταν νούμερο 40 και 42 (όχι 41 !) από το κατάστημα της Αγ.Σοφίας 9, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, "μέρα μεσημέρι", έκλεψαν και παπούτσια φοιτητών, τα οποία είχαν έξω από το δωμάτιο, χθες βράδυ στη φοιτητική εστία, στις Σαράντα Εκκλησιές, όπως μας ενημερώνουν με mail τα παιδιά.

Τι έγινε ρε λησταρχόπουλα, τι βίτσιο είναι αυτό; Σας αρέσει η ...ποδαρίλα;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.