Υπασπιστής του Ανδρέα Παπανδρέου, ο νέος γενικός διευθυντής Αμυντικών εξοπλισμών

Ο υποπτέραρχος ε.α. και επίτιμος Υπαρχηγός του ΓΕΑ κ. Δημήτριος Γεωργιόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) μετά από την παραίτηση του σημερινού Γενικού Διευθυντή κ. Ευάγγελου Βασιλάκου.
    Ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ έχει διατελέσει Υπασπιστής του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ήταν και Υπουργός Άμυνας στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επίσης διετέλεσε πρώτος Μοίραρχος, της πρώτης Μοίρας των F-16 στην Ελλάδα το 1989, η οποία είχε αξιολογηθεί πρώτη στον κόσμο από την αμερικανική αεροπορία για την περίοδο 1989-90, καθώς επίσης και επιτελάρχης του ΑΤΑ.
    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου έγινε αποδεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλει από τις 21.9.2010 ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Βασιλάκος.
    Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι λόγοι παραίτησης του κ. Βασιλάκου σχετίζονται με τον προγραμματισμό της νέας φάσης της επαγγελματικής του δραστηριότητας, αφού ολοκλήρωσε έναν μακρύ κύκλο στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ και μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου παραμονής στη θέση του υπό τη σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
    Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον κ. Βασιλάκο για τις υπηρεσίες που προσέφερε με στόχο την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και τον παρακάλεσε να παραμείνει στη θέση του από την ημέρα της υποβολής της παραίτησής του έως την ημέρα της επίσημης αποδοχής της.
    Ο κ. Βασιλάκος είχε οριστεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ τον Απρίλιο του 2006 , από τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, μετά από την κατάργηση της ΓΓΟΣΑΕ και του ΕΠΥΕΘΑ και τη σύσταση τριών νέων Γενικών Διευθύνσεων, της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης , της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων και της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων . Ο κ. Βασιλάκος διαδέχθηκε τον πρώην Εισαγγελέα κ. Γιώργο Ζορμπά και παρέμεινε στη θέση αυτή από το 2006 μέχρι και τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
    Η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010.

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=13625&catid=7

Σχόλια

  1. Ο κ Γ. Παπανδρέου ήμουνα σίγουρος ότι ήταν αυτός που είπε την φράση «Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων». Ο άνθρωπος αυτός είναι φανερό από πολλά που λέει και κάνει ότι μισεί την Ελλάδα, τους Έλληνες, τον πολιτισμό, την παιδεία και την γλώσσα. Αυτός ο άνθρωπος έχει τοποθετηθεί σε αυτή την θέση για να φέρει μεγάλες συμφορές στη χώρα. Είναι ο άνθρωπός μας λένε οι τραπεζίτες, οι Αμερικάνοι και οι Τούρκοι. Μόνο Έλληνας δεν είναι. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την χώρα μας. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση γιατί σύντομα θα βρεθούμε και προ άλλων μεγαλύτερων εκπλήξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσον αφορα τον κο Γεωργιοπουλο και περα απο τις πολιτικες πεποιθησεις που εχει,οφειλω να αναγνωρισω στο προσωπο του ,την ειλικρινεια,την ευθυτητα,και ττην ικανοτητα που τον διακρινει ως χαρακτηρα,στοιχεια που ειχε απο τοτε . τα γραφω αυτα,διοτι τον ειχα μοιραρχο για ενα διαστημα ενος ετους ,πριν χωρισουν οι μοιρες ,και μετακομισα στην 1η μοιρα ,σε αξια,της Π.Α την 346 Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορουμε να δουμε το βιογραφικο και την αιτηση του κου γενικου ? Ετσι δεν μας ελεγε ο ΓΑΠ οτι θα γινονται οι τοποθετησεις στις ΓΓ. Μπορουμε επισης να δουμε και τα βιογραφικα των υπολοιπων για να δουμε αν ειναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.