Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση σε Φθινοπωρινή Βραδιά

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘Άλμα Ζωής’ Νομού Θεσσαλονίκης και «O Σύλλογος Φίλων του Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας» σε συνεργασία με την καλλιτέχνη κ. Κική Σιδηροπούλου υποδέχονται τα μέλη και τους υποστηρικτές τους σε ένα φθινοπωρινό κάλεσμα, ενώνοντας τις δυνάμεις του για έναν κοινό σκοπό στο νέο ξενοδοχείο της πόλης The MET Hotel (26ης Οκτωβρίου 48), την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 7.00μμ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η καλλιτέχνης Κική Σιδηροπούλου θα παρουσιάσει τις ιδιαίτερες δημιουργίες της με χορεύτριες-μοντέλα μέσω χορογραφίας/θεατρικού δρώμενου που θα πραγματοποιηθεί με την είσοδο της χορευτικής ομάδας στο χώρο της εκδήλωσης, την εκδήλωση θα πλαισιώσει ελαφρτύ γεύμα.

Τις προσκλήσεις μπορείτε να τις προμηθευτείτε απο το γραφείο του Συλλόγου Εξαδακτύλου 5Α (εγνατίας 101) 9:00 με 17:00 , τηλέφωνο begin_of_the_skype_highlighting              2310285181      end_of_the_skype_highlighting.2310285181

Τα έσοδα θα διατεθουν υπέρ των σκοπών των Συλλόγων.

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού
"Άλμα Ζωής" Νομού Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.