Ξανά κομμένη στα δυο η Ελλάδα..

   Κλειστά τα Τέμπη
   Κλειστή είναι η εθνική οδός στην κοιλάδα των Τεμπών, μετά το περιστατικό που συνέβη, όταν μικρός βράχος έπεσε στο οδόστρωμα, προκαλώντας ατύχημα με διερχόμενο φορτηγό.
    Ύστερα από εκτίμηση της κατάστασης και για προληπτικούς λόγους λόγω και της συνεχούς βροχόπτωσης, αποφασίστηκε το βράδυ το κλείσιμο των Τεμπών.
    Σε σχετική ανακοίνωσή της η "Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟ" επισημαίνει: «Ύστερα από την αρχική αξιολόγηση του συμβάντος και τα αναμενόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, διακόπτεται η κυκλοφορία εντός της κοιλάδας των Τεμπών, μέχρι να ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο διεξοδική επιθεώρηση της περιοχής από ειδικούς γεωλόγους-αλπινιστές».
    Η κυκλοφορία επί της εθνικής οδού θα διεξάγεται και πάλι από παρακαμπτήριες οδούς.
    Εξάλλου, το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και από πλευρά της περιφέρειας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του παραπάνω τμήματος και οι παρακαμπτήριες οδοί, θα ανακοινωθούν από την αστυνομία, ενώ θα τοποθετηθεί άμεσα επί του αυτοκινητοδρόμου η απαραίτητη πληροφοριακή σήμανση.

Επίσης ενημερώνουμε τους οδηγούς ότι αναστέλλεται η είσπραξη διοδίων στο τμήμα του έργου που επηρεάζεται από τον αποκλεισμό, ήτοι στους ακόλουθους Σταθμούς Διοδίων:
1)    Μακρυχωρίου
2)    Πλευρικό Μακρυχωρίου
3)    Πλευρικούς Γυρτώνης
4)    Πυργετού

Νεότερη ενημέρωση θα δοθεί αύριο Σάββατο μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης“.

Σχόλια