Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Ο Σημίτης απαντά στον Παπανδρέου για την εξεταστική για την οικονομία


Με μία αυστηρή δήλωση, που φωτογραφίζει το Γιώργο Παπανδρέου για “μισόλογα και υπονοούμενα” απάντησε ο Κώστας Σημίτης στην εξαγγελία Παπανδρέου ότι η εξεταστική επιτροπή θα συμπεριλάβει και την δεύτερη περίοδο Σημίτη, δηλαδή θα ξεκινήσει από το 2001 και εξής. “Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά. Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν από το 2001 και ύποπτα μετά. Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά”, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, επιχειρώντας να δείξει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου…
========================
Μήπως υπάρχει λογική;
Στις εσωκομματικές του 2007 η συντριπτική πλειοψηφία των «εκσυγχρονιστών» στήριξε ΓΑΠ.
Όμως, ο αντίπαλος του ΓΑΠ βαπτίστηκε ο συνεχιστής του εκσυγχρονισμού…

Το μεγαλύτερο blog της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.