Ψηφοδέλτια νίκης και προοπτικής για Μαγνησία και Βόρειες Σποράδες

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ:

-«Στόχος μας να βγάλουμε τη Μαγνησία από τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών και να την βάλουμε στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης με βαρύτητα στα νησιά μας»


«Στόχος μας είναι να βγάλουμε τη Μαγνησία από τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών και να την βάλουμε στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης με βαρύτητα στα νησιά μας», τόνισε με έμφαση ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός παρουσιάζοντας σήμερα τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» στη Μαγνησία και τις Βόρειες Σποράδες στον πολυχώρο «Τσαλαπάτα»
Πλαισιωμένος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δημήτρη Αλεξόπουλο, ο κ. Κώστας Αγοραστός χαρακτήρισε τα ψηφοδέλτια «νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία» και ανέφερε ότι η επιλογή των υποψηφίων «ήταν πολύ δύσκολη αφού υπήρχαν πολλές, μα πάρα πολλές, εξαιρετικές υποψηφιότητες. Αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει και στους 4 νομούς της Θεσσαλίας είναι αν μη τι άλλο ισχυρό μήνυμα, προάγγελος της μεγάλης νίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου», σχολίασε και ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους «τους άξιους συμπολίτες μας που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους».
Ο κ. Κώστας Αγοραστός κατέστησε σαφές ότι η Θεσσαλία σήμερα «δεν έχει ανάγκη από πολλά λόγια. Η Θεσσαλία έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, πνεύμα καλόπιστου διαλόγου, συλλογικότητας και συνεργασίας.
Η Θεσσαλία μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται, όμως, όλοι μας να προτάξουμε το εμείς. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή τη δέσμευση αναλαμβάνουμε σήμερα όλοι όσοι είμαστε εδώ: Να λειτουργούμε ως ομάδα, ομάδα νίκης, ομάδα δουλειάς,
ομάδα αποτελέσματος για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό.
Ως ομάδα μαζί με όλους αυτούς που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας, μαζί με όλες και όλους τους Θεσσαλούς χωρίς διακρίσεις.
Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, καλούμε όλες και όλους τους Θεσσαλούς σε «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» όπως είναι το όνομά του συνδυασμού μας.
Με λογότυπο το «Θ» που συμβολίζει τη Θεσσαλία, το νέο Θεσμό, τις υπεύθυνες και ξεκάθαρες Θέσεις μας που μετουσιώνουν τα Θέλω των Θεσσαλών».
Αναφερόμενος ειδικότερα στο ψηφοδέλτια της Μαγνησίας και των Βόρειων Σποράδων τόνισε με έμφαση:
«Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία, το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για τη Μαγνησία, το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για τις Βόρειες Σποράδες.
Με άξιους υποψήφιους, που έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης.
Με ανθρώπους καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία.
Με επιστήμονες που έχουν – αποδεδειγμένα – τις γνώσεις.
Με ανθρώπους του μόχθου που θήτευσαν στο «πανεπιστήμιο της ζωής».
Με ανθρώπους που εκπροσωπούν κάθε περιοχή και μπορούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις επιθυμίες των συμπατριωτών τους, όλων των πολιτών χωρίς εξαιρέσεις.
Με ανθρώπους που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση, την άμεση δημοκρατία, τον διάλογο.
Με νέους ανθρώπους οι οποίοι κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης δυναμώνοντάς μας με τις νέες ιδέες τους, με το κριτικό τους πνεύμα, με τις σύγχρονες αντιλήψεις.
Θέλουμε τις νέες και τους νέους στην πρώτη γραμμή για την Θεσσαλία. Αυτό δεν είναι σύνθημα, δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι ευχή.
Είναι δέσμευση. Και την κάνουμε σήμερα πράξη».


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εκπαιδευτικός στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Απόφοιτη αριστούχος του παιδαγωγικού τμήματος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις στην εκπαίδευση και έχει παρακολουθήσει πληθώρα ενημερωτικών σεμιναρίων – ημερίδων όπως για την περιβαλλοντική εκπαίδευση, την ιστορία τέχνης, την προαγωγή της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας στο σχολείο.

ΓΚΡΙΝΙΑ ΙΩΑΝΝΑ (TZOANA)του ΧΡΗΣΤΟΥ
Η Γκρίνια Ιωάννα είναι οικονομολόγος και επικοινωνιολόγος. Υποψήφια Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων. Αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ πρώτη των πρώτων το 2004 και με υποτροφία έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική στη Νομική Σχολή Αθηνών [2005] και στην Πολιτική Επικοινωνία στην Μ. Βρετανία [2006].
Ως Υπότροφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπροσωπεί την Ελλάδα στο πρόγραμμα FUTURE [Future Urban Research in Europe], όπου νέοι επιστήμονες αναπτύσσουν την στρατηγική για την ηλεκτρονική πόλη του μέλλοντος, πετυχαίνοντας διεθνή διάκριση και παράλληλα τουριστική προβολή για τον Βόλο. Μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2000.

ΓΟΥΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
Σπούδασε Marketing στα ΤΕΙ Αθήνας και από το 1979 ασκεί το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα. Διετέλεσε: Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου (12 έτη), πρόεδρος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Μαγνησίας (1978 – 1985), πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικού Κέντρου Ερευνών Μελετών (ΔΗΚΕΜΒ), πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης Βόλου (ΔΗΤΕΒ), πρόεδρος και αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού (ΔΕΟΒ), αντιπρόεδρος Δ.Σ Δημοτικής Επιχείρησης Μελετών Κατασκευών Ανάπτυξης Βόλου (ΔΕΜΕΚΑΒ), αντιπρόεδρος Δημαρχικής Επιτροπής Δήμου Βόλου. Μέλος ΔΣ Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ), Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου, Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Θεσσαλίας, Λιμενικού Ταμείου και Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ΑΕ Σιδηροδρόμου Βόλου – Μηλεών (Τρενάκι Πηλίου). Μέλος και Γενικός Γραμματέας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.

ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝ/ΝΟΣ
Απόφοιτος της σχολής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Διεθνών Σχέσεων  στο «TOPFEUR ACADEMY» της Γενεύης της Ελβετίας.
Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της «PRIVE A.E.» που ασχολείται με τη διακίνηση δημητριακών προϊόντων και ειδών διατροφής. Είναι 22 ετών.


ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μάχιμος δικηγόρος στο Βόλο από το 1992 και νομικός σύμβουλος Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ν.Π.Δ.Δ., ανωνύμων εταιριών κ.ά. Πρόεδρος του Δ. Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) Βόλου για τη διετία 2010 – 2012. Διετέλεσε αθλητής και πρωταθλητής Ελλάδος χιονοδρομίας με συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα 1972 - 1992.
Διετέλεσε πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης, του Ροταριανού Ομίλου (Ρ.Ο.) Βόλου και του αθλητικού σωματείου Αθλητική Γυμναστική Ένωση Βόλου (Α.Γ.Ε.Β.)

ΚΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, πρόεδρος Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων 304 ΠΕΒ Βελεστίνου και πρόεδρος ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα του Ν. Μαγνησίας Διετέλεσε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος στον δήμο Φερών. Κάτοχος πτυχίου Εργοδηγού Ηλεκτρονικού της Σχολής Δημοκρίτου Θεσσαλονίκης.


ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ – ΧΑΛΑΣΤΑΡΑ ΔΩΡΟΘΕΑ
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρτέμιδος από το 2005 μέχρι και σήμερα. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με διατριβή στη Λατινική ποίηση και υμνογραφία. Αρθρογραφεί και έχει την επιμέλεια περιοδικών εκδόσεων. Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και  του ΔΣ του ΚΑΠΗ, εκπρόσωπος του Δήμου Αρτέμιδος στην ΤΕΔΚ Μαγνησίας και στο φορέα επαναλειτουργίας του τρένου Πηλίου. Επίσης είναι εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ στο Δ.Σ. της "Πρότασης Ζωής" (πρόληψη κατά των ναρκωτικών)

ΚΟΠΑΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας. Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου (2002-σήμερα).Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου. Διετέλεσε πρόεδρος Διαδημοτικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Βόλου - Ν. Ιωνίας

ΚΡΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ. Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει  εκλεγεί δυο φορές αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο του Ν. Μαγνησίας. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στον Δήμο Αλμυρού ως εκλεγμένος πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος. 

ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Νομαρχιακός Σύμβουλος Μαγνησίας από το 1998, πρόεδρος ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας. Ασχολείται με εμπορικές επιχειρήσεις. Έχει διατελέσει αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης 2004-2006, διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΜ (2002-2004) και πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου (2002-2006).

ΜΠΛΑΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής και καθηγητής στο παράρτημα Αλμυρού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Πρωτοψάλτης στον Ιερό Ναό Ιωάννου Δαμασκηνού και Αγ. Βαρβάρας Ν. Ιωνίας Βόλου. Συνταξιούχος Δασοπόνος. Έχει διατελέσει επί 30 συνεχή χρόνια μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ελλήνων Δασοπόνων και Αντιπρόσωπος της ΔΑΚΕ στη Θεσσαλία, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτικών Συλλόγων Ελλάδος, νομαρχιακός σύμβουλος Μαγνησίας, πρόεδρος ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, αντιπρόεδρος και έφορος στο Ναυταθλητικό Σωματείο (ΟΕΑ.ΝΑΒ) Βόλου.

ΜΠΟΤΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεωπόνος. Ασκεί το επάγγελμα του αγρότη σε γεωργική εκμετάλλευση στον Αλμυρό Μαγνησίας από το 1986 έως σήμερα. Είναι γεωπόνος – εκτιμητής του ΕΛ.Γ.Α. στο Υποκατάστημα Λάρισας από το 2002 έως σήμερα. Αγροτοσυνδικαλιστής. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ εκ μέρους των εργαζομένων και αντιπρόσωπος στο κεντρικό και το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος. Μέλος της Γραμματείας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΩΜΑΣ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Δήμαρχος Αγριάς, από το 2003 μέχρι σήμερα και αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Μαγνησίσς από το 2007, έως σήμερα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Θεσσαλίας-Αν.Στερεάς και σε διάφορες θέσεις στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τελωνειακών και στην ΑΔΕΔΥ.


ΡΙΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΗΛΙΑ
Υπηρέτησε ως Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας και Λάρισας και αποστρατεύθηκε το έτος 2008, ύστερα από μια απόλυτα επιτυχημένη σταδιοδρομία, με το βαθμό του Υποστρατήγου, ενώ στη συνέχεια του απονεμήθηκε και ο βαθμός του Αντιστρατήγου.
Υπηρέτησε σε πολλές Αστυνομικές Υπηρεσίες στην Αθήνα, τα Δωδεκάνησα, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ανέλαβε πολλές διευθυντικές θέσεις και ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία. Παρακολούθησε πολλά Σχολεία και Μετεκπαιδεύσεις με άριστες επιδόσεις. Συμμετείχε στο γενικό σχεδιασμό για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και ανέλαβε Διευθυντής Ασφαλείας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κατά την διεξαγωγή των Αγώνων.

ΣΟΥΡΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ
Διπλωματούχος αρχιτέκτονας μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη συγκοινωνιολογία. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στο Βόλο. Είναι νομαρχιακός σύμβουλος από το 2003 και αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Βόλου από το 2004 ως το 2010, γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μαγνησίας. Εκλέγεται στο ΤΕΕ από το 1987.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Δήμαρχος Ιωλκού την οκταετία 1999- 2006, ενώ την τετραετία 2007 - 2010 ήταν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας καθώς δεν εξελέγη για Τρίτη φορά για μία μόλις ψήφο. Από το 2003 μέχρι σήμερα και για τρίτη συνεχή περίοδο είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών « Πρόταση Ζωής» που προέκυψε από τη συνεργασία του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών( ΟΚΑΝΑ) ΝΠΙΔ , φορέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και φορέων της τοπικής κοινωνίας. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην Ένωση των ΤΕΔΚ Θεσσαλίας, μέλος ΔΣ ΤΕΔΚ Μαγνησίας, μέλος ΔΣ στην ΚΕΚΑΝΕΜ, γραμματέας της Διαχειριστικής Αρχής του Leader της Εταιρίας Ανάπτυξης Πηλίου ( ΕΑΠ).

ΤΕΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στον Αλμυρό. Απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρακολούθησε μαθήματα επιμόρφωσης στη ΣΕΛΜΕ Λάρισας. Δίδαξε στα μειονοτικά σχολεία της Ξάνθης (Εχίνος), σε μεταλυκειακά τμήματα και στο Γυμνάσιο Ναρθακίου Φαρσάλων. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες της Μαγνησίας.

ΤΟΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεωπόνος, Απόφοιτος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος του M. SC. IN AGRICULTURAL ENGINEERING και M. SC. IN AGRICULTURAL SCIENCE.
Εργάζεται από το 1993 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Προϊστάμενος της Γεωργικής Υπηρεσίας του Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας. Παράλληλα, ασχολείται με τον τουρισμό εξαιτίας της οικογενειακής επιχείρησης (ξενοδοχείο) στην Νέα Αγχίαλο.
Ασχολείται με την γεωργία και την αμπελουργία επαγγελματικά. Είναι αμπελουργός, οινοποιός και αποστάκτης δημιουργώντας την πρώτη στην Ελλάδα επιχείρηση ( το 2004) παραγωγής εμφιαλωμένου βιολογικού τσίπουρου με την επωνυμία «Τσίπουρο Τοκαλή».
ΤΣΙΑΜΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΒΑΙΟΥ

Αντιδήμαρχος Αισωνίας, πρώτος δημοτικός σύμβουλος από το 2002 ως σήμερα. Παρακολούθησε επιτυχώς το διετές κύκλο μαθημάτων του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΕΑΠ. Ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων.
Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ανωνύμου Εταιρείας «Σφαγεία Βόλου Α.Ε» από το 2003-2007, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Πολιτιστικό Κέντρο Σέσκλου» και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σέσκλου.

ΧΑΛΕΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΣΠΥΡΟΥ
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας κατακτώντας την δεύτερη θέση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές επιτυγχάνοντας το ποσοστό του 46% την δεύτερη Κυριακή των εκλογών αποτέλεσμα που επί σαράντα χρόνια είχε να επιτευχθεί στο Δήμο της Νέας Ιωνίας από την Νέα Δημοκρατία.
Αρχιτέκτονας (πανεπιστήμιο Φλωρεντίας) με μεταπτυχιακά στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου, για την ειδικότητα της Πολεοδομίας. Διατηρεί τεχνικό γραφείο και κατέχει πτυχίο μελετητή για μελέτες δημοσίων έργων.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Νέας Ιωνίας, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Μαγνησίας και αντιπρόεδρος του Ιταλικού επιμελητηρίου στο Νομό Μαγνησίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Επιχειρηματίας. Σπούδασε σε σχολή αργυροχρυσοχοΐας. Διετέλεσε πρόεδρος της Αναπτυξιακής επιχείρησης Σκιάθου και Δημοτικός Σύμβουλος Σκιάθου με τον συνδυασμό του Ν. Πλωμαρίτη. Επί των ημερών του η Δημοτική Επιχείρηση αναπτύχθηκε με σημαντικά οφέλη για το νησί. Είναι μία από τις ελάχιστες πιστοποιημένες δημοτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

ΧΗΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευθείς στη γλώσσα προγραμματισμού "PASCAL" στο ΤΕΙ Λαμίας στο Τμήμα Ηλεκτρονικής. Είναι καθηγητής της γλώσσας προγραμματισμού "Pascal" σε ιδιωτικό ΙΕΚ, ιδιοκτήτης εταιρίας που ασχολείται με το εμπόριο και μέλος οικογενειακών επιχειρήσεων ασχολούμενων με την παροχή υπηρεσιών τουρισμού και εμπορίου που δραστηριοποιούνται στις Βόρειες Σποράδες.
Είναι υπεύθυνος για τις οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ στις Βόρειες Σποράδες, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκοπέλου και μέλος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας. Ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Μαγνησίας.

Σχόλια