Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου, αν κάθομαι σπίτι μου;

"Οι πολίτες στη χώρα μου συχνά αναρωτιούνται, γιατί πρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, στην Ελλάδα.
Γνωρίζουμε, όμως, ότι τα προβλήματα στη χώρα μου, συχνά, επηρεάζονται σημαντικά από τα παγκόσμια γεγονότα, από τις χρηματοπιστωτικές αγορές που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά και από τις εξελίξεις στην περιφέρεια. Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου, αν κάθομαι σπίτι μου; 
Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, ο αγώνας για δημοκρατία και δικαιοσύνη είναι παγκόσμιος."
Σχόλιο:
Κάτσε Γιώργο στο σπίτι πριν έρθει κανένας άλλος και καθίσει στη θέση σου...
Τι είπε πάλι ο άνθρωπος;
E βέβαια εμείς στην Ελλάδα έχουμε το πλεονέκτημα, να διαθέτουμε δυο πρωθυπουργούς, έναν Εξωτερικών και έναν Εσωτερικών..
Όλα τα έχει ρυθμίσει ο μεγάλος ταξιδευτής.
Σαν να μην έφταναν τα δικά μας προβλήματα έχουμε και την παγκοσμιοποιημένη οικονομία.
Από δω το πήγε, από εκεί το πήγε, το έφερε πάλι το θέμα της παγκοσμιοποίησης.
Όσες φορές και να το πεις Γιώργο, εμείς δεν θα το εμπεδώσουμε.

Σχόλια

  1. Λάθος. Όσο περισσότερο ταξιδεύει τοσο περισότερες είνα οι πιθανότητες ενός ευτυχούς συμβάντος (όπως πτώση αεροπλάνου π.χ.) που θα ξεβρωμίσει την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.