Άκουσον, άκουσον: Δεν φταίει ο Παπακωνσταντίνου...η ερώτηση ήταν σε λάθος βάση !!!!

Μάλιστα φίλοι μου το ακούσαμε και αυτό...
Δεν φταίει ο Παπακωνσταντίνου...η ερώτηση ήταν σε λάθος βάση !!!!
Φταίνε οι δημοσιογράφοι...
Η ερώτηση ήταν σε λάθος βάση, γιατί προφανώς κάποιοι συνάδελφοί σας δημοσιογράφοι του είπαν ότι ο κ. Γιούνκερ έκανε αυτή τη δήλωση. Άρα, η ερώτηση ήταν σε λάθος βάση.
Αυτά και άλλα πολλά είπε, στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πεταλωτής.
Δείτε τα όλα αυτά, στο σχετικό VIDEO που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την επίσημη ιστοσελίδα του Κυβερνητικού εκπροσώπου και  το video της σημερινής συνέντευξης λείπουν-έχουν κοπεί και πάλι καμιά δεκαριά ερωτήσεις, σε σχέση με το απομαγνητοφωνημένο κείμενο...(προσφιλής τακτική)
Ανάμεσα σε αυτές είναι και νέα ερώτηση που αναφέρεται στον Κ. Καραμανλή, καθώς και "σκληρές" ερωτήσεις για τον κ. Παπακωνσταντίνου..
Εμείς για την ενημέρωσή σας, παραθέτουμε ηχητικό απόσπασμα των επίμαχων ερωτήσεων.

Σχόλια

  1. Eντάξει τώρα θα προσπαθήσουν να τα μπαλώσουν.Το θέμα είναι ότι οι γκάφες του δεν έχουν τελειωμό,και σε τελική ανάλυση ο ελληνικός λαός πήρε μαθήματα διαφθοράς από τους ίδιους που σήμερα θέλουν να κάνουν κάθαρση σε όλα!Αλλά και πάλι δεν έχει τόση σημασία αυτό,αν και έχει γιατί έχεις πρωθυπουργό εντελώς άχρηστο,σημασία για τον έλληνα έχει ο σεβασμός σε αυτόν,στο εισόδημα του,τους κόπους του,τα δικαιώματα του,την αξιοπρέπεια του,και αυτά ο Παπανδρέου δε κρίσιμα θέματα δε του τα προστατεύει,τον έχει αφήσει έρμαιο στα ξένα και ντόπια μεγαλοσυμφέροντα.Γιατί δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι,υπάρχουν δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που αγωνιούν και είναι σε πλήρες αδιέξοδο με τη πολιτική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.