Χρόνια Πολλά με ιδιαίτερη συγκίνηση από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Χρόνια Πολλά!
Σήμερα γιορτάζει η Θεσσαλονίκη. Η αγαπημένη μας πόλη με τη λαμπρή ιστορία και τους μεγάλους αγώνες για τη Μακεδονία και τον Ελληνισμό.
Η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και η γιορτή του Πολιούχου μας Αγίου Δημητρίου, αποτελούν για όλους τους Θεσσαλονικείς μια ακτινοβολούσα πνευματική πηγή.

Η 26η Οκτωβρίου, είναι μια ημέρα χαράς, μια ημέρα που μας καλεί να μην ξεχνούμε την ιστορία μας, να αγαπάμε την πατρίδα μας και έμπρακτα να υπερασπίζουμε τα δίκαιά της.
Η Θεσσαλονίκη, σήμερα, δύο χρόνια πριν τη μεγάλη επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, γεμάτη ελπίδες, δίνει νέους αγώνες και προχωρά στο μέλλον γεμάτη πίστη στις δυνάμεις της.
Ως Δήμαρχος, που είχα την μέγιστη τιμή να υπηρετήσω αυτήν την πόλη, επί τρεις ολόκληρες τετραετίες, αισθάνομαι συγκίνηση και υπερηφάνεια διότι αγωνίσθηκα με πάθος ψυχής να γίνουν νέα μεγάλα και σημαντικά έργα και να προωθηθεί διεθνώς η παρουσία της και ο σύγχρονος ρόλος της.
Το μέλλον της Θεσσαλονίκης πρέπει πάντα να μας ενώνει και πρέπει πάντα, πάνω από κάθε τι, να βάζουμε τα δίκαιά της και τις ανάγκες της.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς!

Σχόλια