Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Βασίλης Θώδας: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου

Συνδημότισσες, Συνδημότες, Φίλοι μου,
Με γνωρίζετε ήδη εδώ και τέσσερα χρόνια ως Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου μας,
πλάι πάντοτε στον Δήμαρχό μας Γιάννη Καζάκο, απ’ όπου και συνέβαλα ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.
Με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Δήμαρχός μας και τη δική σας βοήθεια,
προσπάθησα, από τη θέση του Προέδρου του Ν.Π. Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου,να προσφέρω στον αθλητισμό και να τον αναγάγω σε καθημερινή συνήθεια των Δημοτών όλων των ηλικιών. Αντιμετωπίζοντας το αθλητικό γίγνεσθαι με υπευθυνότητα, ασχολήθηκα επισταμένα με την αναμόρφωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και τη μετατροπή τους σε σύγχρονους χώρους άθλησης και αναψυχής, ενθάρρυνα όλους του Δημότες Ζωγράφου να συμμετάσχουν ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας και ενίσχυσα το έργο των αθλητικών μας σωματείων.
Είμαι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Καζάκου γιατί έχει αποδείξει με το έργο του όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι άξιος Δήμαρχος και ότι το πρόγραμμά του είναι η μόνη ολοκληρωμένη, υλοποιήσιμη και ωφέλιμη για την πόλη μας επιλογή.

Στις 7 Νοεμβρίου επιλέγετε εσείς. Αν νομίζετε πως η συμμετοχή μου στο Δημοτικό
Συμβούλιο θα είναι χρήσιμη στον Εκσυγχρονισμό και την Ανάπτυξη της Πόλης μας,
Ζητώ και πάλι την ψήφο σας για να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω με περισσότερη δύναμη και εμπειρία.
Φιλικά
Βασίλης Θώδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.