Ο Γιώργος "κρυπτόμενος" και ο Σαμαράς "πόρτα-πόρτα"..

Την περασμένη Κυριακή ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Λάρισα.
Τρία ήταν τα κύρια σημεία της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στη Λάρισα:
 - Εγκλωβίσθηκε στο ξενοδοχείο Imperial, περιστοιχιζόμενος από κομματικά στελέχη.
 - Απομονώθηκαν οι διαδηλωτές μακρυά από το Ξενοδοχείο και τέλος
 - Ο πρωθυπουργός φυγαδεύτηκε μέσω Δομοκού κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, για να μην έρθει σε επαφή με τους διαδηλωτές στα διόδια Πελασγίας.
Σε αντιδιαστολή με τον πρωθυπουργό, ο Σαμαράς πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Σήμερα βρέθηκε στην Λάρισα όπου μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Νομάρχη Λάρισας, κ. Λ. Κατσαρό και τον Δήμαρχο Λάρισας, κ. Κ. Τζανακούλη (Δημαρχείο Λάρισας), περπάτησε στο κέντρο της Λάρισας για μια ώρα.
Μίλησε με τον κόσμο, με τους εμπόρους και άκουσε τα προβλήματά τους.
Πόρτα-πόρτα πήγε ο πρόεδρος της Ν.Δ, στα μαγαζιά, στις καφετέριες στο κέντρο της Λάρισας, πριν καταλήξει στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα. Αγοραστού.
Δείτε σε αποκλειστικότητα φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη στη Λάρισα.


Σχόλια

  1. Μετα τη χελωνα καρετα - καρετα στη Ζακυνθο,
    την φωκια μοναχους - μοναχους στην Αλόνησο,
    τωρα και ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ στη Λαρισα.
    Επιτελους η βλαχια απεκτησε το δικό της ζωο προς εξαφανιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλάχος είσαι ανώνυμε.. Όσο για τα εύστοχα σχόλια για εμάς τους Λαρισαίους να τα προτείνεις στο ΠΑΣΟΚ. Να μή μας τάζει λεφτά και επιδόματα. Ας λέει καλύτερα ατάκες και που ξέρεις, μπορεί και να σας προσλάβει ο Λαζόπουλος στο τσαντίρι...(κι αυτός βλάχος Λαρισαίος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μονάχους Μονάχους, ο Παπανδρέου, που πήγε στη Λάρισα φίλε ανώνυμε?
    Τόλμησε να βγεί έξω από το Ξενοδοχείο, τόλμησε να περπατήσει στο κέντρο, να μιλήσει με τον κόσμο?
    Αυτά να μας πεις φίλε ανώνυμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια του καμπου, μου φαινεται χασατε την αισθηση του χιουμορ και αμεσως μου βαλατε και τη ταμπελιτσα. Αγαπητοι φιλοι το χιουμορ δεν εχει παντα κομμα και προσωπικα χεστηκα και για τη ΝΔ και για το ΠΑΣΟΚ. Μην βιαστειτε ομως και μου βαλετε παλι αλλη ταμπελιτσα, γιατι μαλλον θα πεσετε και παλι εξω. Φιλακια, απο εναν βλαχο που δεν ντρεπεται για τη καταγωγη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aristos και ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ μη θορυβείσθε από τον κ. "ανάθεμα", πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν μόνο το δικό τους χιούμορ.
    Εγώ σημειώνω ότι μπορεί να μη ντρέπεται για την καταγωγή του αλλά για το όνομα του. Έτσι δικαιολογείται και το "Ανώνυμος".
    "Εχω μάτια και βλέπω" συνέχισε την καλή σου προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου ρε αποστολη Ανωνυμε με ονομα.
    Βαγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.