Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Ο κ. Παπανδρέου δεν ξέρει ούτε πόσα χρόνια ήταν στην κυβέρνηση ο κ. Σαμαράς

Από antinews

Το βίντεο είναι απο την χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού  Γ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Λέει συγκεκριμένα: «ήταν ή δεν ήταν ο Σαμαράς εξίμισυ χρόνια στην κυβέρνηση της ΝΔ».
Η αλήθεια είναι βέβαια ο Σαμαράς ήταν στην κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2009, μέχρι τις ελογές του Οκτωβρίου του ιδίου έτους, 8 μήνες δηλαδή.
Το θέμα είναι σοβαρότατο. Αν ο πρωθυπουργός της χώρας απαντά έτσι στο πόδι και επιπόλαια στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και μάλιστα σε θεσμική ομιλία του, τότε….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.